joi, iulie 18, 2024

Cavit: ce este, beneficii și de când trebuie administrat copiilor

MedicalCavit: ce este, beneficii și de când trebuie administrat copiilor

Cavit este un supliment alimentar bogat în vitamine și minerale, special conceput pentru a susține creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Beneficiile Cavit: Aport de vitamine și minerale esențiale pentru o dezvoltare armonioasă. Susține sistemul imunitar. Ajută la combaterea oboselii și asteniei. Îmbunătățește concentrarea și memoria. Contribuie la menținerea sănătății oaselor și a dinților. Asigură un aport optim de nutrienți în perioadele de creștere intensă.

De când trebuie administrat Cavit copiilor:

Cavit poate fi administrat copiilor de la vârsta de 3 ani. Există diferite variante de Cavit adaptate nevoilor specifice ale copiilor în funcție de vârstă: Cavit Junior (recomandat pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani);  Cavit Forte (recomandat pentru copiii cu vârsta peste 12 ani); Cavit Multivitamin
(recomandat pentru copiii cu vârsta peste 1 an).

Este important să se administreze Cavit conform dozelor recomandate: Cavit Junior (1 comprimat masticabil pe zi); Cavit Forte (1 comprimat pe zi); Cavit Multivitamin (1 linguriță pe zi).

Cavit este disponibil sub formă de comprimate masticabile cu arome delicioase, preferate de copii, sirop, soluție (ideală pentru bebeluși).

Cavit este un supliment alimentar de calitate, recomandat de medicii pediatri pentru a completa dieta copiilor și a le asigura un aport optim de nutrienți esențiali pentru o creștere și o dezvoltare armonioasă.

Este important să rețineți că suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos.

Vezi si alte articole...