sâmbătă, iunie 15, 2024

Ce a pățit Liviu Vârciu în traficul din București, chiar de ziua lui: „Mă înjură toți! Ce vină am eu?”

Din OrasCe a pățit Liviu Vârciu în traficul din București, chiar de ziua lui: „Mă înjură toți! Ce vină am eu?”

Liviu Vârciu a împlinit ieri, 17 martie, 42 de ani. De ziua lui, cunoscutul prezentator, actor și artist a avut parte și de momente neașteptate, chiar în traficul din București.

Are permis de mulți ani, dar cu toate acestea nu e ocolit de situații neplăcute! Liviu Vârciu a povestit ieri pe Instastory că în timp ce conducea a fost lovit de o altă mașină participantă la trafic. A dat de înțeles că la volanul celuilalt autovehicul se afla o șoferită neatentă.

Liviu Vârciu: „A luat curba un pic și BUF, PAC! Așa, de ziua mea!”

Prezentatorul și-a dus mașina la mecanic auto, acolo a și pozat dauna, mașina lui are bara din față lovită. „M-a lovit o domniță dragă! Și nervoasă un pic! A luat curba un pic și BUF, PAC! Așa, de ziua mea! Hai, la mulți ani!”, a explicat Liviu Vârciu.

După reparațiile necesare, Liviu Vârciu s-a urcat din nou la volan și, în traficul din București, a avut parte de altă situație neașteptată. A avut altă problemă la mașină, care i s-a oprit chiar pe unul dintre bulevardele principale din București.

Mulți participanți la trafic îl claxonau, deranjați că și-a lăsat mașina pe șosea. „Mi s-a oprit mașina în mijlocul străzii, în mijlocul bulevardului! Ce tare! Mă înjură toată coada asta!”, a mai transmis Liviu Vârciu pe Instagram, revoltat fiind de situație, dar și de atitudinea oamenilor.

„Eu acum am realizat că sunt unii oameni nebuni, răi, încruntați. Oameni în mașini scumpe și șmechere, nu oameni cărora le este greu. Mi s-a stricat mașina, ți se poate întâmpla și ție, care m-ai înjurat”, a explicat acesta.

Și a continuat: „Mi s-a stricat mașina în intersecție și s-au rupt curelele, a murit. Ce vină am eu? Treceau pe lângă mine, eram pe avarii că e mașina stricată, pe avarii în mijlocul intersecției, de ce m-aș opri? Ți se poate întâmpla și ție. Fiți mai buni că nu realizați nimic”, a încheiat Liviu Vârciu.

Cu ce se ocupă Liviu Vârciu acum

După succesul din 2021 cu „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, Liviu Vârciu anunță că vrea să lanseze al doilea film al său. Într-un interviu pentru playtech.ro luna trecută, actorul dezvăluia că își caută parteneri și sponsori pentru acest proiect, deoarece el nu are banii necesari.

„Nu mai vreau să repet rețeta de producție de la cel dintâi, atunci când am pus la bătaie banii proprii. Ca atare, de două săptămâni umblu prin târg să-mi caut parteneri și sponsori”, a explicat Liviu Vârciu, care are nevoie de 500.000 de euro pentru a realiza filmul exact așa cum își dorește.

„În principiu aș putea realiza acest film cu 350.000 de euro. Acela ar fi pragul de jos! Dar mai mare nevoie aș avea de 500.000 de euro. Iar la banii ăștia am sanse să aduc cel puțin un nume sonor de la Hollywood, dacă nu chiar două. Lumea a văzut că mă pricep, așa că am credința că voi putea convinge pe unul și altul să strâng banii”, a mai spus el.

Vezi si alte articole...