luni, iunie 17, 2024

Ce ar face Andreea Tonciu pentru un milion de euro: „Normal”!

MedicalCe ar face Andreea Tonciu pentru un milion de euro: „Normal”!

Andreea Tonciu a făcut declarații șocante referitoare la ceea ce ar fi dispusă să facă pentru un milion de euro. Deși absența ei de pe micile ecrane în ultimii ani nu a fost notabilă, deoarece soțul său câștigă sume considerabile, ea nu ar ezita să profite de oportunitatea de a obține ușor un milion de euro.

Participarea lui Andreea Tonciu la Survivor All Stars s-a dovedit a fi de scurtă durată, părăsind competiția prematur din cauza condițiilor dificile din junglă. Potrivit presei centrale, ea a primit 6.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în acele condiții.

Într-un interviu acordat înainte de plecarea sa în Republica Dominicană, Andreea Tonciu a fost întrebată la podcastul lui Jorge ce ar alege între a rămâne vedetă și a câștiga sume modeste și a practica dansul la bară pentru a obține un milion de euro pe an.La cum am apărut eu la televizor în toate ipostazele, dezbrăcată, normal că aș alege să dansez la bară să fac milionul de euro.”, a răspuns fosta faimoasă.

Multe vedete ar refuza să lucreze ca dansatoare

Andreea Tonciu s-a distrat pe cinste la podcast-ul lui Jorge. După ce i-a răspuns artistului, ea l-a rugat pe acesta să-i mai pună odată întrebarea pentru a da un alt răspuns, cel pe care ar trebui să-l audă, de fapt, publicul larg.

Vai, nu. Din punctul meu de vedere aș prefera să fiu vedetă, pentru că acesta este rolul meu în aparițiile mele tv și nu mă înteresează banii. Chiar te rog să mă crezi că pentru mine nu contează banii. Eram varianta cealaltă acum. Eram varianta fake.”, a mai spus Andreea Tonciu.

De ce mă întrebi pe mine? Nici nu știu dacă am citit vreodată vreo carte. Doar alea pe care le aveam la școală, lecțiile. Vrei să te mint? Nu mi-a plăcut să învăț! Și știi vorba aia: «O să regreți tu anii ăștia»! Niciodată nu-i regret! Ah, da, poate îi regret că am îmbătrânit. Dar așa. să mă duc acum la școală… Never! Nu! Exclus! Nu-mi place școala.”, a adăugat fosta asistentă a lui Dan Capatos.

Vezi si alte articole...