joi, iulie 18, 2024

Ce etnie are Dana Budeanu? Creatoarea de modă a vorbit deschis despre asta: „Sunt pe linie maternă, pe pur!”

MedicalCe etnie are Dana Budeanu? Creatoarea de modă a vorbit deschis despre asta: „Sunt pe linie maternă, pe pur!”

Dana Budeanu este cu siguranță una dintre cele mai controversate, sincere și deschise personalități publice din România. Ea este creatoarea emisiunii “Verdictul Politic” și a reușit, de-a lungul anilor, să câștige încrederea și admirația publicului prin abordarea sa directă și obiectivă a problemelor. Cu toate că este cunoscută pentru onestitatea ei și abordarea fără menajamente a subiectelor, detalii intime despre viața sa personală sunt puțin cunoscute de către public.

Dana Budeanu, despre trecutul familiei sale: ”Sunt evreică pe linie maternă”

Dana Budeanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul autohton și nu are nevoie de o prezentare detaliată. Este renumită pentru personalitatea sa puternică, opinii tranșante și abordare directă a subiectelor, ceea ce a câștigat-o admirația și sprijinul unei comunități mari de urmăritori.

Cu toate că este o persoană deschisă și controversată în spațiul public, Dana Budeanu a reușit să-și păstreze viața privată departe de ochii curioși ai presei și reflectoarelor.

Într-un moment notabil din 2021, Dana Budeanu a intervenit într-un scandal în care a fost implicată Maia Morgenstern, după ce faimoasa actriță a fost victima unui atac antisemit. Dana Budeanu a dezvăluit că este de etnie evreiască pe linie maternă, o informație puțin cunoscută de public. Ea a povestit că bunica sa a fost deportată împreună cu întreaga sa familie la vârsta de 12 ani, experiență care a rămas mult timp necunoscută publicului.

„Vreau sa fac o paranteză care este dedicată Maiei. Uită-te bine la mine, îți spun un lucru. Eu sunt un om și atât. Din întâmplare sunt evreică.

Bunica mea a fost deportată la 12 ani, împreună cu toată familia. Asta a fost. Sunt pe linie maternă, pe pur. Nu intra în acest joc. Tu nu ai ce să cauți în acest joc.

Tu ești o actriță, ai muncit enorm și ai ajuns foarte sus. Tu nu ești Marius Manole. Reține ce spun. Astăzi poate să ți se pară OK, că mai vorbești într-o parte și alta. Nu ești în nicio situație.

Românii nu sunt o nație antisemită, Maia, și tu știi. Dimpotrivă. În Israel, doamnelor și domnilor, pe stradă se vorbește românește. Suntem țara aflată, probabil, în top 5 state cu care Israelul este apropiat.”, a scris Dana Budeanu pe Facebook, acum doi ani.

Vezi si alte articole...