joi, iulie 18, 2024

Ce le-a spus anchetatorilor mama fetiței care a fost găsită moartă în lada canapelei. Femeia fusese reținută în Spania

Din OrasCe le-a spus anchetatorilor mama fetiței care a fost găsită moartă în lada canapelei. Femeia fusese reținută în Spania

Mama fetei al cărei cadavru a fost găsit în lada canapelei, într-un apartament din sectorul 4, a fost audiată de anchetatorii români prin videoconferință în Spania, acolo unde a fost reținută, marți, 6 iunie.

Prinsă marți și reținută de poliția spaniolă în localitatea Torrefarrera, regiunea Catalonia, femeia a declarat că nu era acasă când s-a întâmplat fapta, potrivit G4media, care citează surse judiciare.

Femeia a declarat că atunci când a ajuns acasă, în apartamentul unde a fost găsit cadavrul, nu a mai găsit fata, iar iubitul ei a spus că fiica ei a plecat înapoi la tată. De asemenea, a mai declarat femeia, în scurt timp au plecat în Spania.

Găsită moartă în lada canapelei

Sâmbătă, 3 iunie, o persoană decedată a fost găsită într-un apartament situat pe strada Aleea Gorneşti, din sectorul 4 al Capitalei. Cadavrul a fost găsit în dormeza canapelei, într-un sac de plastic.

Trei zile mai târziu, marți, 6 iunie, procurorii au anunțat că trupul aparține unei fete de 12 ani.

„În baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminialistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din municipiul București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul București, într-un comunicat de presă.

Potrivit ziarului Adevărul, copila plecase în aprilie să petreacă Paștele cu mama și iubitul acesteia, care munceau în Spania, și au locuit într-un apartament închiriat din sectorul 4.

Pe 21 aprilie, ziua când fata urma să se întoarcă la tatăl ei, mama nu a mai răspuns la mesaje. După mai multe zile în care tatăl fetei a încercat să ia legătura cu ea, el s-a decis să anunțe poliția.

Pe 3 mai, bărbatul a dat-o dispărută pe fată, însă a precizat că nu știe adresa de domiciliu a fostei soții. În aceeași zi, fata a fost dată în consemn la frontieră.

O lună mai târziu, cadavrul a fost descoperit în apartamentul închiriat de către proprietar, care a fost alertat de vecini din cauza mirosului venit din apartament.

Vezi si alte articole...