sâmbătă, decembrie 2, 2023

Ce mai fac Hatice și Mihai Grosu de la Mireasa în prezent? Și-au cucerit total fanii, cu acest gest!

MedicalCe mai fac Hatice și Mihai Grosu de la Mireasa în prezent? Și-au cucerit total fanii, cu acest gest!

Într-o atmosferă plină de romantism, cuplul Hatice și Mihai Grosu, cunoscut și îndrăgit de la emisiunea TV „Mireasa” de la Antena 1, au uimit fanii cu o ieșire deosebită la un restaurant select din oraș.

Cei doi soți, care s-au cunoscut în fața telespectatorilor, au dovedit că iubirea lor a depășit cu succes probele timpului și așteptărilor publicului.

Ce mai fac Hatice și Mihai Grosu de la Mireasa și cum s-au pozat la restaurant?

Recent, Hatice și Mihai au fost surprinși în diverse ipostaze romantice, împărtășind momente de fericire și tandrețe. Cei doi nu se feresc să-și arate dragostea în public, iar aceasta se reflectă și în numeroasele fotografii pe care le postează pe rețelele de socializare. Ultima apariție remarcabilă a cuplului a fost la un restaurant, unde au petrecut o seară de neuitat.

Fotografiile publicate pe conturile lor de socializare au capturat momentul în care Hatice și Mihai, îmbrăcați impecabil, savurează fiecare clipă a serii. Cuplul a atras atenția prin gesturile tandre, iar privirile pline de iubire nu au putut trece neobservate.

Un element inedit din această escapadă romantică a fost prezența câinele familiei lor pe care ei îl iubesc foarte mult. Împreună, au creat o imagine de familie fericită și unită, evidențiind dragostea nu doar între soți, ci și către prietenul lor necuvântător. Fotografiile cu cei trei au stârnit reacții emoționante din partea fanilor, care au lăudat autenticitatea lor.


Hatice și Mihai Grosu nu ezită să împărtășească cu fanii lor fiecare moment de fericire și reușită din viața lor, demonstrând că relația lor nu este doar pentru ochii telespectatorilor, ci și o realitate solidă și frumoasă în afara ecranului.

Cum a început povestea de dragoste dintre Mihai și Hatice de la Mireasa sezon 7

Hatice a fost inițial contrariată și deranjată de afirmațiile lui Mihai, care a spus în filmulețul de prezentare că își dorește o femeie pe care să o domine, care să țină capul în pământ.

Ulterior, au mai existat clinciuri între cei doi și, în mod neașteptat, fata și-a arătat interesul pentru tânăr. Deși Mihai părea că o place, continua să o judece pentru trecutul ei.

Băiatul chiar a afirmat că femei ca Hatice a mai avut alături și că au fost simple aventuri. Deși deranjată, fata părea să nu poată sta departe de concurentul Mireasa.

Curând, Mihai și-a dat voie să facă ce simte și au format un cuplu. Momentele tensionate nu au lipsit, însă în ciuda tuturor piedicilor, ei nu au renunțat unul la altul.

Au mai adus în discuție cuvântul ”despărțire”, dar nu au putut să meargă mai departe. O singură dată, tensiunile dintre ei au culminat cu o scurtă separare, care a adus lacrimi pe obrajii amândoi.

Asta i-a făcut mai puternici și momentele de vulnerabilitate le-au demonstrat că sentimentele lor sunt puternice și sincere. Nici măcar atunci când a aflat de trecutul tumultos al iubitului său, care a avut relații cu mai multe femei în același timp ce îl și susțineau financiar, nu a făcut-o pe Hatice să pună stop relației.

La scurt timp, cei doi s-au logodit. Mihai și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Hatice. Totul a fost de poveste, iar adrenalina a atins cote maxime căci logodna a avut loc după ce au sărit împreună cu parașuta.

Vezi si alte articole...