sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Ce s-a ales de Hatice și Mihai, celebrul cuplu de la Mireasă? Ce fac acum, după ce n-au mai apărut la TV?

MedicalCe s-a ales de Hatice și Mihai, celebrul cuplu de la Mireasă? Ce fac acum, după ce n-au mai apărut la TV?
Cu ce se ocupă Hatice și Mihai de la Mireasa de când au dispărut din lumina reflectoarelor. Ce meserii au cei doi tineri.

Ce s-a ales de Hatice și Mihai, cuplul celebru de la Mireasă. Ce fac acum, după ce n-au mai apărut la TV. Foștii concurenți de la Antena 1 au făcut mai multe dezvăluiri despre felul în care decurge relația amoroasă.

Cu ce se ocupă Hatice și Mihai de la Mireasa de când au dispărut din lumina reflectoarelor. Ce meserii au cei doi tineri

Hatice și Mihai de la Mireasa au spus cu ce se ocupă de când au dispărut din lumina reflectoarelor. Foștii participanți ai show-ului matrimonial moderat de Simona Gherghe au revenit la viața de dinainte de filmări.

Tânăra continuă să aibă cliente în domeniul frumuseții, foarte multe femei apelând la ea pentru manichiura perfectă. Fostul concurent de la Antena 1 încă nu s-a întors la meseria de antrenor pentru că în ultima perioadă a avut multe vacanțe.

„Avem un apartament și stăm noi doi. Momentan nu am făcut mare lucru, ea cu munca și unghiile, mediul online. În rest, stăm să ne plimbăm, am fost la munte și la mare. Nu (n.r. nu și-a reluat activitatea de antrenor).

Nu am început sala, dacă sunt mereu plecat. Au fost momente bune și momente rele, tot ce contează e că suntem acum aici împreună”, a dezvăluit Mihai de la Mireasa despre relația cu Hatice, scrie wowbiz.ro.

Hatice și Mihai de la Mireasa, mai uniți după emisiune

Hatice și Mihai de la Mireasa consideră că sunt mai uniți după emisiunea difuzată la Antena 1. Cei doi tineri și-au consolidat relația amoroasă încă din casa reality show-ului Mireasa, prezentat de Simona Gherghe.

Mai mult, foștii concurenți știu cum să mențină flacăra iubirii aprinse, mai ales după ce s-au mutat împreună, în Capitală. Petrec foarte mult timp împreună și au încredere că legătura amoroasă evoluează foarte frumos.

„Noi eram uniți din casă, dar acum cu siguranță suntem mult mai uniți. Ne bucurăm unul de celălalt, suntem fericiți. Stăm în București, singuri”, a spus la un moment dat fosta participantă de la Mireasa.

Nu au câștigat premiul cel mare, dar au demonstrat că dragostea lor este mai puternică decât orice altceva. Hatice și Mihai se distrează de minune și profită la intensitate maximă de clipele libere pe care le au unul lângă celălalt.

Vezi si alte articole...