marți, iulie 16, 2024

Ce semnificație are numele Ares, pe care îl poartă fiul Giovanei și al lui Sese. Însemnătatea specială a numelui

MedicalCe semnificație are numele Ares, pe care îl poartă fiul Giovanei și al lui Sese. Însemnătatea specială a numelui

După ce pe fiica lor au botezat-o Hurrem Selina, Sese și Giovana au ales un nume special și pentru băiatul lor. Ares este un nume cu o semnificație deoseită.

Ce semnificație are numele fiului lui Sese și al GIovanei, câștigătorii sezonului 5 Mireasa

La romani, Ares se identifica cu zeul Marte, zeul agriculturii căruia îi este dedicată prima luna a primaverii, martie.

Sese și Giovana au devenit pentru a doia oară părinți.

Hurrem Selina Seserman are un frățior mai mic pe nume Ares. Între cei doi frați este o diferență de vârstă de un an și o lună, fata fiind născută pe 22 mai 2023 și băiatul pe 25 iunie 2024.

„25.06.2024 familia noastră frumoasă s-a mărit cu un îngeraș de băiat pe numele lui Ares. Adevarata bogăție sunt copiii, iar noi suntem mândri de cei doi îngerași ai noștri.Te iubesc mult, soția mea puternică, pentru că mi-ai oferit aceasta bogăție. Vă pupam si va îmbrățișăm, familia Seserman”, este mesajului publicat de Sese pe rețelele sociale.

Giovana a declarat că Sese i-a fost de mare ajutor cu Selina și se bazează pe el și în creșterea lui Ares.

„Nu cred că aș fi putut fără el să mă descurc. Apreciez femeile care își cresc singure copiii. Mi se pare obositor. Făr el nu cred că aș fi putut. Și acum urmează al doilea. El oricum a mai tuns și alte persoane, doar că nu pe bani. Cu marele premiu încă n-am făcut nimic. Îi avem tot acolo și tot o să mai strângem. Eu vreau să ne luăm casă și avem nevoie de mai mulți bani”, a spus Giovana.

Sese și Giovana, câștigătorii sezonului 5 Mireasa, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt în casa show-ului matrimonial, iar acum au devenit părinți pentru a doua oară.

Cum a început povestea de dragoste dintre Giovana și Sese

Încă din prima clipă, Giovana a știut că Sese este alesul. Inițial, ea nu a vrut să spună cine este băiatul pe care îl place. Asta a lăsat loc de interpretări pentru că mamele și fetele au considerat că Aron este băiatul pe care fata îl place. Nu a fost așa, era vorba despre Sese și Giovana și-a arătat clar intențiile.

De cealaltă parte, Sese a fost mai reținut și a așteptat să cunoască tinerele din casa Mireasa. În cele din urmă a făcut două alegeri: Giovana și Nora. La început a fost mai apropiat de Nora și asta nu i-a picat deloc bine celei care avea să îi devină soție.

Giovana i-a atras atenția de câteva ori și Sese a simțit cât de mult îl place. A decis să dea o șansă poveștii lor și așa a început viața lor împreună. De-a lungul parcursului competițional, Giovana și Sese au format un cuplu armonios. Nu au lipsit certurile, mai ales cele cauzate de gelozia celor doi parteneri, însă ușor-ușor s-au echilibrat și au ajuns să știe cum să gestioneze aceste momente.

Giovana și Sese au devenit pentru prima dată părinți în luna mai 2023, iar tânărul a dat vestea nașterii fiicei sale printr-un mesaj emoționant:

Vezi si alte articole...