joi, mai 23, 2024

Ce studii are şi din ce face bani preafrumoasa iubită de 40 de ani a lui Dorian Popa? Artistul a fost prins drogat şi în chiloţi la volan!

MedicalCe studii are şi din ce face bani preafrumoasa iubită de 40 de ani a lui Dorian Popa? Artistul a fost prins drogat şi în chiloţi la volan!

Iubita lui Dorian Popa, Claudia Iosif, cunoscută și sub numele de „Babs,” are 40 de ani și este designer vestimentar cu propria afacere. A studiat la Academia de Studii Economice din București, iar aceste studii i-au permis să dezvolte cu succes propria afacere în industria modei.

Diferența de vârstă dintre Claudia și Dorian Popa este de 5 ani, iar la 40 de ani, Claudia Iosif arată foarte bine. Ea și-a construit o carieră în domeniul modei și se ocupă de propria sa afacere în acest domeniu.

Pe de altă parte, Dorian Popa, în vârstă de 35 de ani, a fost recent oprit de poliție și testat pozitiv pentru canabis în timp ce conducea un Lamborghini și purta doar un halat de baie. El a pretins că a inhalat accidental fumul în timpul unei petreceri.

Dorian Popa e fan FCSB

 

Am făcut recuperarea la FCSB. Îi mulțumesc lui Ovidiu Kurti că a avut grijă de mine ca de fotbaliști. Mai erau vreo trei băieți acolo, la ei, accidentările sunt la ordinea zilei. Ei făceau pariuri, care plânge primul.

Te punea pe masă și trăgea de el. Eu eram mai panicat ca niciodată. M-a trecut și filmele cu pierderea genunchiului. M-a schimbat asta. M-a făcut să fiu un om mai bun.
Când am făcut RMN-ul mi-au zis: domnule Dorian, ați fost lovit de cal? M-a pufnit și pe mine râsul. Am avut ambele meniscuri rupte, toate ligamentele rupte și condopatie. Oasele au început să se ciocnească între ele și a trebuit refăcut tot cartilajul.

Îi mulțumesc din suflet domnului doctor Codorean. Am stat 5 ore jumate în operație, iar după vreo 4 ore și ceva m-am trezit și vedem pe monitor o sculă și râcâia așa… era ca ăla cu care cureți cartofii. Am zis: hai să mă culc la loc. Nu am mai putut. Eram avion. A fost o operație foarte grea. Când am ieșit de acolo țipam: Băi, Jhonule, sunt bine. Maică-mea țipa la mine: taci din gură, că ne facem de râs. A fost o operație foarte grea.

Apoi a venit recuperarea, a fost foarte bună, dar un pic anevoioasă. Am avut 4 zile de pat, după operație, încă vreo cinci zile de stat în casă. Eram ca un leu în cușcă și după 10 zile de la operație i-am zis domnului doctor: mă duc la sală, azi. Doctorul mi-a zis că nu am voie și i-am spus: mă duc la sală, nu mai pot. Zburam cu cârjele alea. Mi-a zis domnul doctor cum să stau cu piciorul. Urcam două etaje la sală, fără lift fără nimic.MOamenii îmi ziceau că o să mă deformez, dar raționamentul meu era în felul următor: piciorul drept ține 80-90 de kg acum, de ce să-l las și pe ăla să se deformeze”, a dezvăluit Dorian Popa.

Vezi si alte articole...