luni, iulie 22, 2024

Cei patru bărbați care au coborât dintr-un taxi și au bătut doi tineri în sectorul 1 au fost identificați de Poliție

Din OrasCei patru bărbați care au coborât dintr-un taxi și au bătut doi tineri în sectorul 1 au fost identificați de Poliție

Cei patru indivizi care au coborât duminică seară dintr-un taxi și au bătut doi tineri, pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei, au fost identificați de poliție și duși la audieri. Victimele, de 22 şi 26 de ani, au depus plângere la Poliţie, iar anchetatorii au deschis un dosar de cercetare penală, informează News.ro.

Inculpații au vârste cuprinse între 20 și 26 de ani, iar polițiștii încearcă să stabilească ce s-a întâmplat în cazul în care sunt implicați.

Cei patru bărbaţi au fost identificaţi şi depistaţi de către poliţiştii din cadrul Secţiei 1, urmând a fi audiaţi. În funcţie de probatoriul administrat în cauză, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, vor fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Poliția Capitalei:

Imagini cu mai mulţi tineri care se bat în Bucureşti au fost publicate zilele trecute pe internet. Potrivit imaginilor, patru dintre scandalagii au coborât dintr-un taxi şi au lovit o maşină din care au coborât alţi tineri. La final, cei patru s-au îndreptat din nou către taxi.

Incidentul s-a produs duminică seară, la intersecţia dintre George Enescu şi Nicolae Bălcescu, în Bucureşti.

Vezi si alte articole...