joi, februarie 22, 2024

Cele mai așteptate jocuri video în 2024. Jocuri pentru PC, PlayStation și Xbox

EconomieCele mai așteptate jocuri video în 2024. Jocuri pentru PC, PlayStation și Xbox

Cu excepția cazului în care ai petrecut ultimul an ținând în brațe un controler timp de una sau mai multe ore pe zi, este probabil să te gândești la un volum uriaș de jocuri pe care intenționezi să le joci în cele din urmă. Peisajul jocurilor din 2023 a fost dominat de nume grele precum Diablo IV, Baldur’s Gate III, Starfield și multe alte titluri obligatorii. Să aflăm care sunt cele mai așteptate jocuri video în anul 2024 pe care le poți juca pe PC, PlayStation și Xbox.

Cele mai așteptate jocuri video în 2024

Industria jocurilor video nu stă pe loc, iar 2024 promite să fie încă un an plin de nopți nedormite, în timp ce jucătorii se scufundă în cele mai așteptate titluri care urmează să sosească înainte de 2025.

1. Prince of Persia: The Lost Crown
Data lansării: disponibil acum

Prince of Persia - The Lost Crown
Prince of Persia – The Lost Crown

Prince of Persia: The Lost Crown de la Ubisoft promite să ofere fanilor seriei de acțiune și aventură o actualizare revigorantă. Cu un nou protagonist care își arată priceperea cu lama și un set de abilități de îndoire a timpului, jucătorii se pot aștepta la lupte elegante, explorare și confruntări cu boss-ii care își înghit ecranul. Prezentarea în stil 2.5D aduce un omagiu rădăcinilor clasice ale francizei, oferind o experiență de derulare laterală captivantă.

2. The Last of Us Part 2 Remastered
Data lansării: disponibil acum

The Last of Us Part 2 Remastered
The Last of Us Part 2 Remastered

După succesul adaptării TV The Last of Us, continuarea din 2020 primește o relansare frumoasă. Adăugarea noului mod No Return introduce un element interesant, provocând jucătorii să supraviețuiască unor scenarii din ce în ce mai dificile, pe măsură ce navighează între personajele principale și cele secundare.

3. Tekken 8
Data lansării: 26 ianuarie 2024

Tekken 8
Tekken 8

Pentru pasionații de jocuri de luptă, Tekken 8 promite să fie un punct culminant al anului 2024. Construit de la zero pentru a valorifica puterea consolelor de generație actuală, cea mai recentă intrare se mândrește cu grafică de ultimă oră, un gameplay revizuit, cu accent pe pumnii agresivi și o listă bogată de personaje noi și care revin.

4. Like a Dragon: Infinite Wealth
Data lansării: 26 ianuarie 2024

Like a Dragon: Infinite Wealth
Like a Dragon: Infinite Wealth

Franciza Yakuza de la Sega a avut succes în general cu Yakuza: Like a Dragon în 2020. Continuarea directă, Like a Dragon: Infinite Wealth, continuă povestea în Hawaii și Japonia, avându-l pe protagonistul popular Ichiban Kasuga și pe starul serialului original Kazuma Kiryu. Jocul promite lupte pe ture și o gamă bogată de activități secundare caracteristice seriei.

5. Suicide Squad: Kill the Justice League
Data lansării: 30 ianuarie 2024

Suicide Squad: Kill the Justice League
Suicide Squad: Kill the Justice League

După o lansare amânată pentru a răspunde preocupărilor jucătorilor, Suicide Squad: Kill the Justice League este setat să apară pe ecrane. Jocul de acțiune în co-op permite până la patru jucători să controleze personajele DC Harley Quinn, Deadshot, Căpitanul Boomerang și King Shark în timp ce se confruntă cu membrii Ligii Justiției.

6. Mario vs Donkey Kong
Data lansării: 16 februarie 2024

Mario vs Donkey Kong
Mario vs Donkey Kong

Revenind la rivalitatea care a început în arcade-urile anilor ’80, Mario vs. Donkey Kong este un remake și o reimaginare a clasicului Game Boy Advance. Versiunea actualizată include grafică îmbunătățită și posibilitatea de a coopera local pentru o experiență captivantă de platforme și puzzle-uri.

7. Skull and Bones
Data lansării: 16 februarie 2024

Pre-Purchase & Pre-Order SKULL AND BONES™ - Epic Games Store

După numeroase întârzieri, jocul de pirați pe mare de la Ubisoft, Skull and Bones, este gata să facă furori. Jocul oferă mai mult decât doar război naval, aducând o adâncime cu accente de RPG și grafică uimitoare care îi împinge pe jucători în mijlocul vieții unui pirat.

8. Final Fantasy 7 Rebirth
Data lansării: 29 februarie 2024

Final Fantasy 7 Rebirth
Final Fantasy 7 Rebirth

După succesul Final Fantasy VII Remake, saga continuă cu Final Fantasy VII: Rebirth. Continuarea promite un sistem de luptă evoluat, o explorare extinsă a lumii și revenirea elementelor emblematice precum monturile Chocobo.

9. Princess Peach: Showtime!
Data lansării: 22 martie 2024

Princess Peach: Showtime
Princess Peach: Showtime

Prințesa Peach este în centrul atenției în acest spin-off de acțiune și aventură. Cu o prezentare fermecătoare în teatru live și un joc de schimb de roluri, jucătorii se pot aștepta la o experiență încântătoare în timp ce o ghidează pe Peach printr-o varietate de provocări.

10. Indiana Jones and the Great Circle
Data lansării: TBD 2024

Indiana Jones and the Great Circle
Indiana Jones and the Great Circle

2024 pare a fi un alt an remarcabil pentru jucători, cu o gamă incitantă de titluri diverse și foarte așteptate. Fie că ești un fan al aventurii de acțiune, al jocurilor de rol sau al explorării lumii deschise, există ceva pentru toată lumea în peisajul jocurilor din anul viitor. Pregătește-te pentru nopți pline și multă acțiune în acest an, arată CNN.

Sursa: playtech.ro 

Vezi si alte articole...