joi, mai 23, 2024

Certat cu bucătăria. Un clujean a comandat mâncare de peste 700 de ori de pe platforma Tazz

ActualitateCertat cu bucătăria. Un clujean a comandat mâncare de peste 700 de ori de pe platforma Tazz

Platforma de delivery Tazz a dezvăluit preferințele culinare ale românilor, inclusiv a clujenilor, în raportul anual Tadaaazz pentru 2022. În topul celor mai comandate preparate la nivel național se află sosul de usturoi, cheeseburgerul, shaorma, kebabul, meniul crispy chicken, noodles, cartofii prăjiți și sosul nachos.

La Cluj, primul loc îl ocupă cheeseburgerul, cu 42.372 produse comandate, urmat de sosul de usturoi, meniul crispy chicken, shaorma, noodles și bacon, egg & cheese bagel. În topul restaurantelor din Cluj-Napoca în funcție de cel mai mare număr de comenzi de pe Tazz în 2022 se află Big Belly, Grande, Express Chef, Noodle Pack și Spartan.

Cea mai valoroasă comandă dată de un clujean pe Tazz a fost de 4.138.65 de lei, provenită de la restaurantul Grande. Clujenii sunt printre cei mai matinali clienți, fiind pe locul 2 la cele mai multe produse comandate între orele 6-10, dar și printre cei mai nocturni utilizatori, cu 3.185 de shaorme de pui comandate.

Ei ocupă și primul loc la categoria deserturi, cu 57.074 produse dulci comandate anul trecut. Clujenii se numără și printre utilizatorii care comandă produse în grup, atât din punct de vedere al numărului de participanți, cât și al valorii.

Vezi sursa originala: InformatiaCluj.ro

Vezi si alte articole...