luni, iulie 22, 2024

Cine a câștigat task-ul „Atinge, Cunoaște, Câștigă”. Ce premiu a anunțat Simona Gherghe

MedicalCine a câștigat task-ul „Atinge, Cunoaște, Câștigă”. Ce premiu a anunțat Simona Gherghe

O nouă provocare a avut loc în casa Mireasa, sezonul 9. Este vorba despre task-ul „Atinge, cunoaște, câștigă”. Iată ce concurente și-au recunoscut iubiții, legate fiind la ochi!

Provocarea inedită a presupus ca fiecare concurentă de la Mireasa să își recunoască iubitul, în timp ce era legată la ochi. În emisia de astăzi, Simona Gherghe a anunțat cine a câștigat task-ul „Atinge, Cunoaște, Câștigă”.

Mireasa sezonul 9, 3 iulie 2024. Ce fete și-au recunoscut iubiții la task-ul „Atinge, cunoaște, câștigă”

După ce au fost legate la ochi, concurentele de la Mireasa au fost puse la grea încercare. Fetele au fost nevoite să îi pipăie nu doar pe partenerii lor, ci și pe alți băieți din casă în încercarea de a-și identifica propriul iubit. Dintre toate, se pare că doar Maria, Cristina și Antonia și-au recunoscut iubiții.

După ce a anunțat cine sunt câștigătoarele task-ului, Simona Gherghe a dezvăluit în ediția din 3 iulie 2024 și ce premiu au obținut acestea. Moderatoarea emisiunii a precizat că cele trei fete au dreptul să petreacă o oră alături de iubiții lor în jacuzzi, dar și să își comande un meniu de la fast-food.

„Premiul este, fetelor, în felul următor: câte o oră în jacuzzi alături de partenerul vostru. O să vă alegeți voi ziua, azi, mâine și poimâine și un meniu fast-food”, a fost anunțul Simonei Gherghe.

Vezi si alte articole...