duminică, mai 26, 2024

Cine e Luana Radu, fosta polițistă din București arestată odată cu Andrew Tate

Din OrasCine e Luana Radu, fosta polițistă din București arestată odată cu Andrew Tate

Odată cu frații Tate au fost arestate alte două femei, cercetate în același dosar în care britanicii sunt acuzați de trafic de persoane. Li se spune „Tate’s Angels” (tr. „Îngerii lui Tate”) și sunt considerate „locotenentele” lui Andrew Tate. Una dintre ele e iubita lui, iar cealaltă este o fostă polițistă.

Luana Radu, în vârstă de 32 de ani, a lucrat la Secția 7 de Poliție din centrul Bucureștiului, dar a renunțat la postul ei în urmă cu opt ani pentru a urma o carieră în videochat, scrie Daily Mail.

Georgiana Naghel. Foto: Instagram / Naghelgeorgiana

Georgiana Naghel, care are 28 de ani și este și cetățean american, e iubita lui Tate de un an și se descrie ca femeie de afaceri și influenceriță.

Ambele femei sunt acuzate că sunt cei mai apropiați „locotenenți” ai lui Tate, poliția susținând că au ajutat la constrângerea și controlul a cel puțin șase femei pentru a crea conținut pornografic pe rețelele sociale și l-au ajutat pe Andrew Tate să le țină în casă, „ca pe niște prizonieri”.

Luana Radu, unul dintre „Îngerii lui Tate”. Foto: Instagram Ellie Delly

Tate, 36 de ani, fratele său Tristan, 34 de ani, și cele două femei sunt acuzați de trafic de ființe umane, viol și formarea unei grupări de crimă organizată, toți fiind arestați preventiv pentru 30 de zile pe 30 decembrie.

Georgiana Naghel s-a născut în București și a crescut în Tunari, iar în urmă cu 5 ani, când s-a întors în țară, l-a cunoscut pe Andrew Tate. După ce l-au ajutat inițial în afaceri, cei doi au devenit un cuplu prezent des în cluburile exclusiviste din Capitală.

În timp ce lucra în industria videochatului, Luana Radu, care folosește și numele Ellie Dely pe rețelele de socializare, l-a întâlnit pe Tate și, în cele din urmă, a devenit asistenta lui administrativă, ajutându-l să-și gestioneze imperiul afacerilor online, care valorează aproximativ 100 de milioane de lire sterline.

Cele două femei au fost arestate joi seară la casa de 600.000 de lire sterline al lui Tate, unde, potrivit surselor, își petreceau cea mai mare parte a timpului. Ele împart acum aceeași celulă în arestul Poliției Capitalei.

Andrew Tate, în momentul în care a fost adus la sediul Poliției Capitalei. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

O sursă din poliție a declarat pentru Daily Mail: „Aceste două femei sunt locotenenții de încredere ai lui Tate și îngerii lui. Sunt o parte importantă a infracțiunilor care au avut loc, deoarece s-au asigurat că femeile care erau ținute împotriva voinței lor au făcut ceea ce li s-a spus.

Frații Tate au beneficiat financiar de pe urma acestor infracțiuni, la fel și aceste două femei. Trăiesc o viață fantastică, ce nu este în concordanță cu poziția lor financiară.”

Luana Radu a absolvit Academia Română de Poliție, dar a fost ofițer de poliție doar aproximativ patru ani, înainte de a pleca din sistem în 2014, pentru a câștiga mai mulți bani din videochat.

Luana Radu. Foto: Instagram Ellie Delly

Conform legislației române, ea era obligată să depună anual o declarație de avere, pentru a-și dovedi situația financiară. Ultima ei astfel de declarație, înainte de a părăsi Poliția, în 2014, a arătat că avea mai puțin de 400 de lire sterline pe numele ei.

„Din postările ei pe rețelele de socializare vedem imagini cu ea în locații exotice, purtând mărci de lux”, spune sursa din Poliție a Daily Mail.

Vezi si alte articole...