duminică, februarie 25, 2024

Cine este Alexandru? Care e povestea de viață a concurentului și cu ce se ocupă?

MedicalCine este Alexandru? Care e povestea de viață a concurentului și cu ce se ocupă?

Alexandru este concurent în sezonul 9 Mireasa. Tânărul a venit în competiție alături de bunica Maria.

Alexandru are 23 de ani și locuiește în București. De profesie e șofer pentru o flotă de transport persoane. Primii bani i-a câștigat la 15 ani lucrând ca ospătar. Visul lui ese să aibă propria lui sală și să antreneze. În timpul liber preferă să iasă cu prietenii. Părinții lui lucrează în Ministerul de Finanțe, respectiv în Ministerul de Interne.

Tânărul a spus că a iubit cu adevărat de două ori în viața sa de până acum.

Cine este Alexandru din sezonul 9 Mireasa

„Am urmărit puțin emisiunea Mireasa. Vin împreună cu bunica mea. A doua mea mamă, cum îmi place mie să-i spun. Vin pentru expereință. Nu știu dacă mă văd căsătorit în emisiune. Poate am noroc, poate nu. Fata ideală pentru mine ar trebui să fie loială, respectoasă, puțin înaltă, îngrijită, finuță, feminină, de preferat să fie brunetă. Trebuie să fie puțin fițoasă, puțin cu nasul pe sus. Aș prefera ca viitoarea mea femeie să fie gospodină. Consider că relația dintre mama mea și viitoarea mea iubită trebuie să fie o relație de respect. Aș fi foarte fericit dacă mi-aș găsi jumătatea”, a povestit Alex.

Alex a avut un blind date cu Antonia. După ce a văzut filmulețul său de prezentare, Antonia i-a spus lui Alexandru că pare a fi un om minunat.

După blind date Antonia a plâns de emoție: „Absorb energia oamenilor când vorbesc cu ei”, a spus tânăra care a precizat că vrea să cunoască toți băieții, accentuând criteriile fizice care nu se potrivesc: „Eu nu am ochii deschiși, mie nu-mi plac băieții cu barbă”.

Vezi si alte articole...