miercuri, februarie 28, 2024

Cine este Robert Negoiță. Este primarul sectorului 3 București, a divorțat de două ori și are 5 copii de care se intesează

ActualitateCine este Robert Negoiță. Este primarul sectorului 3 București, a divorțat de două ori și are 5 copii de care se intesează

Cine este Robert Negoiță. Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 din București, vine duminică în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai’, difuzată la 23:30, la Kanal D. Deși este un personaj cunoscut pe scena politică, nu multă lume știe cum a ajuns acesta celebru. Iată tot ce nu știai despre viața personală, dar și despre cariera lui Robert Negoiță!

Cine este Robert Negoiță. Robert Negoiță este unul dintre cei mai cunoscuți politicieni din România. În prezent, acesta ocupă funcția de primar în Sectorul 3 din Capitală. Pe lângă politică, acesta este cunoscut și în alt domeniu, cel al afacerilor, în care activează deja de mulți ani. Robert Negoiță nu se laudă doar cu partea profesională, ci și cu cea personală, pentru că are o familie superbă, formată din copiii săi, de care e foarte mândru.

Robert Negoiță – Viață personală

Cine este Robert Negoiță. Politicianul Robert Sorin Negoiță s-a născut pe data de 29 martie 1972, în localitatea Măneciu, judeţul Prahova. În prezent, acesta are 51 de ani. Omul politic este zodia Berbec, are părul brunet și ochii căprui.

Robert Negoiță are un trecut amoros tumultos. Acesta are la activ două mariaje eșuate și cinci copii. Prima soție a lui Robert Negoiță a fost Magdalena Negoiță. Cei doi au fost căsătoriți între anii 1996-2008 și au împreună doi copii, pe Louis, de 26 de ani și Karina, de 23 de ani.

Robert Negoiță și prima lui soție, Magdalena Negoiță, au divorțat în 2008. În urma divorțului, Louis și Karina au rămas în grija tatălui politicianului, pentru ca urmașii lui Robert Negoiță să beneficieze de cele mai bune unități de învățământ. În acea perioadă, omul politic spunea că acesta a primit custodia copiilor, dar Magdalena Negoiță preciza mereu faptul că, de fapt, cei doi au o custodie împărțită, astfel că amândoi își pot vizita copiii să fie necesar un anumit program, scrie kanald.ro, ce citează site-ul cancan.ro

Robert Negoiță are două mariaje eșuate la activ

Cine este Robert Negoiță. După despărțirea de Magdalena Negoiță, Robert Negoiță a avut o relație cu Sorina Docuz. Cei doi s-au căsătorit în 2013, iar, la scurt timp, femeia l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil al politicianului, un băiat pe care l-au numit Cezar Vlad. În prezent, acesta are 11 ani.

Sorina Docuz, fosta soție a lui Robert Negoiță, a născut atunci la un spital de stat. Nașii de botez ai fiului ei și al primarului au fost Gabriela Vrânceanu Firea și Florin Pandele. Robert Negoiță și Sorina Docuz s-au despărțit în anul 2016.

„Nu am nici un regret. Lucrurile se întâmplă așa cum ne e scris. Poate a fost mai bine că s-a întâmplat, poate că nu, depinde din ce punct de vedere privești. Am rămas prietenă cu fostul soț. Mă bucură foarte mult pentru că este responsabil cu copilul nostru’, spunea pentru Sorina Docuz, fosta soție a lui Robert Negoiță, la acea vreme, pentru ciao.ro.

Robert Negoiță are 5 copii

În toamna lui 2023, Robert Negoiță a devenit din nou tată, al unei fetițe de data aceasta, și chiar dacă păstrează ascunsă identitatea iubitei actuale, primarul este generos cu fotografiile cu micuța. Robert Negoiță le-a arătat-o fanilor de pe Facebook pe fetița sa și, potrivit etichetelor folosite în postare, se pare că pe fetiță o cheamă Maria Linda.

De asemenea, Robert Negoiță mai are încă o fetiță, Ana, care împlinește cinci ani în această vară.

După divorțul de Sorina Docuz, Robert Negoiță a intrat într-o relație cu o altă Miss, Andreea Mirică, însă nu se știe dacă ea este mama fetiței sale sau dacă s-au căsătorit între timp.

Robert Negoiță – Carieră

Cine este Robert Negoiță. Conform site-ului primarie3.ro, Robert Negoiță s-a făcut remarcat în lumea antreprenoriatului încă de la începutul anilor 90, când a înființat și administrat diverse campanii.

Între anii 2004-2007, Robert Sorin Negoiță a urmat Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bioterra. De asemenea, în perioada 2004-2008, el a făcut cursurile Facultăţii de Economie a Turismului Intern şi Internaţional din cadrul Universităţii Româno-Americane.

Robert Negoiță a devenit cunoscut în politică începând cu anul 2004, atunci când a debutat ca membru al PSD. Doi ani mai târziu, el devine vicepreşedinte al organizaţiei de tineret a PSD (TSD), iar în 2007 e ales preşedinte al Ligii Tinerilor Întreprinzători Social Democraţi (LTISD). În 2008, Robert Negoiță a devenit și secretar executiv al organizaţiei centrale a PSD, iar în 2010 vicepreşedinte al PSD şi preşedinte al Organizaţiei Judeţene Ilfov.

Politicianul Robert Negoiță a devenit Primarul Sectorului 3 Bucureşti în urma alegerilor locale din 10 iunie 2012. Acesta a înființat în 2020 Partidul București 2020, din partea căruia și-a depus candidatura la alegerile locale. În 2020, pe data de 27 septembrie, omul politic a câștigat al treilea mandat de Primar al Sectorului 3.

Vezi si alte articole...