miercuri, februarie 21, 2024

Ciolacu: Salut decizia de astăzi a Consiliului ASF prin care transportatorii vor avea acces la un tarif de primă rezonabil în cazul RCA/ Noua formulă de calcul va face ca valoarea maximă a primei recomandate să nu depăşească 9.000 de lei la clasa B0

EconomieCiolacu: Salut decizia de astăzi a Consiliului ASF prin care transportatorii vor avea acces la un tarif de primă rezonabil în cazul RCA/ Noua formulă de calcul va face...

”Încă un angajament îndeplinit! Salut decizia de astăzi a Consiliului ASF prin care transportatorii vor avea acces la un tarif de primă rezonabil în cazul RCA. Noua formulă de calcul va face ca valoarea maximă a primei recomandate să nu depăşească 9.000 de lei la clasa B0, adică foarte aproape de tariful de referinţă. Va fi un preţ sustenabil, sub ţările din jurul nostru, inclusiv pentru micii transportatori, cu 2-3 camioane, care nu au posibilităţile firmelor cu flote mari”, a arătat Marcel Ciolacu, vineri, într-o postare pe Facebook.

El a menţionat că se va permite plata în rate a RCA, dar şi posibilitatea suspendării poliţei cât timp autovehiculul este parcat pe o anumită perioadă din diverse motive.

Potrivit premierului, acest Guvern ”va continua să rezolve toate problemele legitime ale fermierilor şi transportatorilor”.

 

Vezi si alte articole...