miercuri, mai 29, 2024

Circulația auto și pietonală din cartierul ANL „Constantin Brâncuși”, din Sectorul 6, resistematizată

Din OrasCirculația auto și pietonală din cartierul ANL „Constantin Brâncuși”, din Sectorul 6, resistematizată

Se va efectua o reorganizare a circulației auto și pietonale în cartierul ANL „Constantin Brâncuși”. Acest cartier este înconjurat de un gard viu frumos și în momentul în care vor începe lucrările la trotuare, acesta va fi afectat. În acest context, Ciprian Ciucu solicită opinia bucureștenilor din zonă cu privire la modul în care ar dori să se desfășoare lucrările și îi informează că va reveni în cartier pentru a discuta cu ei.

Primarul Sectorului 6 a efectuat miercuri, 1 Mai, o vizită de lucru în cartierul ANL „Constantin Brâncuși” pentru a evalua opțiunile de reorganizare a zonei. În această zonă, vor începe lucrările la străzi, parcări și trotuare, precum și la platformele din fața blocurilor cu pavaj. De asemenea, vor fi instalate rampe pentru persoanele cu dizabilități, iar marcajele stradale vor fi revizuite. Echipele de intervenție vor efectua, după caz, lucrări la gurile de canalizare din asfalt.

„Am fost azi în Cartierul ANL Brâncuși să facem și o evaluare generală și în urma vizitei de lucru am o mare dilemă și trebuie să luăm decizia împreună: cartierul are peste tot un gard viu fabulos, care îi dă un aer aparte, și dacă refacem trotuarele acest gard viu va fi în mod clar afectat”, a spus Ciucu, miercuri, 1 Mai, după vizita de lucru, într-o postare pe Facebook.

Există două opțiuni de lucru:

Refacerea completă, inclusiv străzile, parcările care necesită intervenții, precum și pavajul din curțile interioare.

Refacerea completă, cu excepția trotuarelor și aleilor care sunt învecinate cu gardul viu.

Lucrările vor începe inițial în zona A. Ciprian Ciucu anunță rezidenții din cartierul Brâncuși că intenționează să organizeze o discuție detaliată și promite că va reveni în zona respectivă săptămâna viitoare.

„Vreau sa facem o discutie amplă, așa că revin săptămâna viitoare în cartier să discutăm pro și cons și să decidem. Vă anunț din timp”, a concluzionat primarul Sectorului 6.

Vezi si alte articole...