vineri, aprilie 19, 2024

Ciucă, după vizita pe şantierul drumului expres DEx16: Dezvoltarea infrastructurii de transport rutier atrage investiţii, îmbunătăţeşte mediul de afaceri şi dezvoltă comunităţi / Este un exemplu de bună colaborare între autorităţile centrale şi locale

EconomieCiucă, după vizita pe şantierul drumului expres DEx16: Dezvoltarea infrastructurii de transport rutier atrage investiţii, îmbunătăţeşte mediul de afaceri şi dezvoltă comunităţi / Este un exemplu de bună colaborare...

”Am vizitat şantierul drumului expres DEx16, care face legătura între Oradea şi autostrada A3. Constructorul a reuşit să predea lucrarea în timp util, cu o lună înainte de termenul stabilit. Lucrul la acest proiect a fost început în perioada în care ministru al Transporturilor era liberalul Lucian Bode. Dezvoltarea infrastructurii de transport rutier atrage investiţii, îmbunătăţeşte mediul de afaceri şi dezvoltă comunităţi. România îşi va atinge potenţialul economic atunci când vor fi conectate prin drumuri de mare viteză toate cele trei provincii istorice ale ţării”, a scris, vineri, pe Facebook, liderul PNL, Nicolae Ciucă.

Potrivit acestuia, drumul expres DEx16 ”este un exemplu de bună colaborare între autorităţile centrale şi locale”.

”Administraţia liberală de aici a atras fonduri bugetare naţionale şi a absorbit bani europeni, pentru a realiza proiecte esenţiale comunităţii. Pentru Oradea, DEx16 este parte dintr-un plan mai amplu din care fac parte centura oraşului, inelul metropolitan şi alte legături rutiere aflate în diferite faze de execuţie. Felicit constructorii şi autorităţile locale pentru realizarea acestui obiectiv”, a mai transmis preşedintele Senatului.

Acesta, împreună cu premieurl Marcel Ciolacu şi ministrul Transporturilor a vizitat, vineri, mai multe şantiere din ţară.

 

 

Vezi si alte articole...