sâmbătă, februarie 24, 2024

Clinica Eminescu 100 – locul în care scapi de durerile care îți afectează activitatea zilnică

MedicalClinica Eminescu 100 - locul în care scapi de durerile care îți afectează activitatea zilnică

Chiar dacă mulți dintre noi catalogăm durerea slabă ca intensitate ca fiind normală, aceasta nu este altceva decât o reacție a organismului care încearcă să te alerteze că ceva nu este în regulă la interior. Afecțiunile la nivelul oaselor și articulațiilor sunt foarte frecvente în cazul pacienților de toate vârstele și au nevoie de tratament adaptat pentru a nu escalada în boli ortopedice dificil de tratat ulterior. Dacă ești în căutarea unui cabinet de ortopedie in Bucuresti, alege Clinica Eminescu 100!

Care sunt primele semne care indică nevoia de o consultație ortopedică

La fel ca în cazul oricărei alte afecțiuni, vizitele la medicul ortoped trebuie efectuate regulat, ca o măsură de prevenție împotriva bolilor specifice. Cu toate acestea, în momentul în care apar simptome specifice, care încep să te împiedice din a efectua în mod normal activitățile zilnice, este momentul să urgentezi această vizită. La cel mai mic disconfort care îți afectează mobilitatea este cazul să iei legătura cu un medic specialist pentru a stabili care sunt cauzele acestei probleme și a stabili un plan de tratament adaptat, acolo unde este cazul. De asemenea, durerile musculare și de oase, lipsa rezistenței fizice, flexibilitatea redusă, durerile sau disconfortul la nivelul articulațiilor reprezintă de asemenea un motiv întemeiat să stabilești cât mai curând un consult ortopedic de specialitate.

Informează-te cu privire la cele mai frecvente afecțiuni ortopedice

Ortopedia este ramura medicală care se ocupă cu studiul, diagnosticarea și tratamentelor problemelor sistemului musculo-scheletal, diminuarea durerii și redarea mobilității pacienților. Fracturile și luxațiile se clasează printre cele mai des întâlnite afecțiuni ortopedice, însă în funcție de zona afectată, simptomatologia și diagnosticul pot varia. Vorbim așadar de artrite, entorse și leziuni, fiecare dintre acestea putând fi localizate la nivelul oricărei articulații ori pe suprafețe mari ale corpului, determinând dureri variate ca intensitate. Lordoza, sindromul de tunel carpian, gonartroza sau coxartroza sunt alte afecțiuni localizate de natură ortopedică ce pot fi remediate cu ajutorul unui plan de tratament adaptat.

Cum se desfășoară un consult ortopedic

Pentru a stabili cu exactitate care este sursa disconfortului fizic, medicul va investiga toate opțiunile posibile, în așa fel încât să poată stabili un diagnostic cât mai precis. Investigațiile pot consta în evaluarea zonei afectate și a nivelului de mobilitate, plus o serie de radiografii localizate pentru a stabili dacă există traumatisme, inflamații sau alte modificări structurale la nivelul oaselor și mușchilor. Ulterior, în funcție de datele obținute, pacientul va fi supus unor serii de proceduri complexe pe baza căruia se stabilește un plan de tratament adaptat, care țintește cauza problemei pentru a putea ameliora simptomele. Echipa de medici bine pregătiți și aparatura de ultimă generație îți oferă siguranța unei abordări personalizate prin care durerea să fie țintită eficient și neutralizată în așa fel încât să îți poți recăpăta sănătatea și vitalitatea în cel mai scurt timp.

Programează-te online în trei pași simpli

Să beneficiezi de consult de specialitate și tratament adaptat în cadrul clinicii Eminescu 100 este foarte ușor datorită sistemului facil de programare care îți permite să stabilești data și ora dorite pentru a te prezenta în cabinet. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul afișat pe site-ul clinicii cu datele personale solicitate și să aștepți confirmarea locului prin apel telefonic în doar câteva minute. Tot acum vei primi și răspunsuri la orice nelămurire ai, plus detalii cu privire la modul în care se va desfășura întâlnirea cu medicul tău, în așa fel încât să ai parte de o experiență cât mai plăcută.

Scapă rapid de durerile de oase apelând la servicii ortopedice din cadrul clinicii Eminescu 100!

Vezi si alte articole...