luni, iulie 22, 2024

Compania Eco Igienizare a început, pe domeniul public din Capitală, al patrulea tratament împotriva țânțarilor

Din OrasCompania Eco Igienizare a început, pe domeniul public din Capitală, al patrulea tratament împotriva țânțarilor

Compania Municipală Eco Igienizare a demarat al patrulea tratament de dezinsecție împotriva țânțarilor în parcuri, piețe, maluri de lac și alte spații deschise de pe domeniul public, anunță Primăria Capitalei. În paralel, se efectuează și tratamente pentru combaterea căpușelor.

PMB a anunțat pe pagina sa de Facebook că a început al patrulea tratament împotriva țânțarilor și, concomitent, se realizează și tratamentele pentru combaterea căpușelor.

„Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Eco Igienizare București, a început cel de-al patrulea tratament de dezinsecție împotriva țânțarilor în parcuri, spații verzi, aliniamente stradale, piețe, maluri de lac și alte spații deschise de pe domeniul public. Concomitent, se derulează și tratamente pentru combaterea căpușelor în parcuri, grădini publice, locuri de agrement, spații sau terenuri aferente imobilelor (asociații de locatari /proprietari, locuințe sociale, cămine elevi etc.)”.

Produsul insecticid utilizat pentru combaterea căpușelor nu este toxic pentru oameni și animale, fiind aprobat de Ministerul Sănătății prin Comisia Națională pentru Produse Biocide.

Compania Municipală Eco Igienizare a anunțat că tratamentele de dezinsecție se efectuează între orele 22:00 și 05:00. Acestea se aplică atât pe domeniul public din București, cât și pe spațiile deschise aparținând persoanelor fizice și juridice.

„Tratamentele de dezinsecție se efectuează în intervalul orar 22.00-05.00 și se aplică pe toate spațiile deschise din domeniul public și privat al unităților administrativ-teritoriale (terenuri ale instituțiilor publice din subordine, parcuri, spații verzi, cimitire, maluri de lac, piețe, târguri, oboare, bâlciuri etc.) și pe spațiile deschise ale persoanelor fizice și juridice, în cazul tratamentelor de dezinsecție care se execută de pe aliniamentul stradal, adiacent acestor spatii. Tratamentele de combatere a țânțarilor adulți se realizează cu utilaje adecvate, în funcție de condițiile meteo”.

Vezi si alte articole...