joi, iulie 18, 2024

Competiția Startarium „Românii sunt antreprenori” își va desemna câștigătorii pe 29 noiembrie, în cadrul evenimentului din București

EconomieCompetiția Startarium „Românii sunt antreprenori” își va desemna câștigătorii pe 29 noiembrie, în cadrul evenimentului din București

Românii sunt antreprenori este o competiție Startarium, inițiată de Impact Hub Bucharest și ING Bank, susținută de Pluxee. Marea finală din data de 29 noiembrie are loc la Radisson Blu Hotel, în București, și îi invită pe cei pasionați de lumea businessului și antreprenoriatului să se alăture unei experiențe captivante, plină de inspirație și oportunități relevante de învățare și conectare.

În cadrul evenimentului, devenit un punct de referință în celebrarea spiritului antreprenorial românesc, vor urca pe scenă finaliștii categoriilor Startup și Running Ops, dar și speakeri din ecosistemul Startarium și din mediul de business românesc. La final,  4 antreprenori vor câștiga premii în valoare cumulată de 90.000 de euro, nerambursabili.

Câștigătorii celei de-a treia categorii a competiției, „Ideea ta”, vor fi desemnați de către public: cele mai votate 10 idei de afaceri câștigă fiecare câte 1000 euro. Strângerea de voturi pentru antreprenorii înscriși în categoria „Ideea ta” continuă până la data de 1 decembrie.

Cifra de afaceri a companiilor agricole din România a ajuns la 68 miliarde de lei în 2022

4 afaceri vor fi premiate în cadrul categoriilor de Startup și Running Ops

Ziua de 29 noiembrie va găzdui atât semifinala, cât și finala secțiunii de Startup. Semifinala se va desfășura în prima parte a zilei, în format de roundtable pitching (fără public), când 35 de antreprenori selectați vor susține un pitch de 5 minute în grupuri restrânse, jurizate de 12 specialiști. 7 antreprenori vor intra în finala categoriei Startup și vor urca pe scenă în fața publicului, pentru susținerea pitch-urilor și șansa de a câștiga unul dintre marile premii puse la bătaie.

Semifinala pentru categoria Running Ops, dedicată startupurilor cu peste trei ani de vechime și care generează deja venituri, are loc online, ante-eveniment, pe 24 noiembrie. Finala categoriei Running Ops se va desfășura pe scena „Românii sunt antreprenori”, pe 29 noiembrie: cei 7 finaliști desemnați de juriu își vor susține pitch-urile pe scenă și vor răspunde întrebărilor suplimentare din partea juriului.

Startarium PitchDay devine „Românii sunt antreprenori” și oferă premii cumulate de 100.000 de Euro, nerambursabili

La final, juriul Startarium va alege câștigătorii celor 4 premii:

Locul 1 Startup: 20.000 de euro;

Locul 2 Startup: 10.000 de euro;

Locul 1 Running Ops: 40.000 de euro;

Locul 2 Running Ops: 20.000 de euro.

Oportunități de învățare și networking pentru participanții la eveniment

Pe parcursul zilei, cei pasionați de mediul de business și antreprenoriat vor avea ocazia să asiste la prezentări, discuții și sesiuni de învățare pe teme de actualitate.

Citește continuarea pe Newsone.ro

Vezi si alte articole...