sâmbătă, decembrie 9, 2023

Comunicat al Patronatului Medicilor de Familie Mureș

MedicalComunicat al Patronatului Medicilor de Familie Mureș

Patronatul Medicilor de Familie Mureș a transmis Casei Naționale de Sănătăte că „lipsa de reacție și transparență în rezolvarea problemelor Caselor Județene de Asigurări de Sănătate aduce după sine consecințe și asupra entităților juridice din medicina primară”, informează un comunicat de presă.

Conform documentului, neplata serviciilor medicale în termenii contractuali „este iminentă, în condițiile date și aduce prejudicii financiare furnizorilor” pe care îi reprezintă Patronatul.

Patronatul reclamă „un program informatic total nefuncțional, generator de erori, cu consecințe, situație care durează de prea multă vreme”. Medicii de familie din Mureș afirmă  că „neplata în termen contractual duce la răspunderea pentru o eventuală SISTARE și a activității noastre, strict înspre CNAS”.

„Suntem pregătiți și organizați să redobândim siguranța profesională și fiscală a activității pe care o desfășurăm și vom uzita de legislația în vigoare”, se încheie comunicatul Patronatului Medicilor de Familie.

Vezi si alte articole...