miercuri, octombrie 4, 2023

Consiliul Concurenţei analizează preluarea companiei Montero Vet SRL, din Ilfov, de către Biovet Distribution SRL din Bucureşti

EconomieConsiliul Concurenţei analizează preluarea companiei Montero Vet SRL, din Ilfov, de către Biovet Distribution SRL din Bucureşti

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Biovet Distribution SRL (Bucureşti) intenţionează să preia compania Montero Vet SRL, jud. Ilfov”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Montero Vet SRL comercializează produse farmaceutice şi non-farmaceutice pentru animale.

Biovet Distribution SRL se ocupă cu distribuţia angro de produse veterinare şi pentru îngrijirea animalelor, în special hrană pentru câini şi pisici şi suplimente alimentare. Compania este controlată de familia Korponay, care mai deţine şi alte firme active în domenii precum închirierea de spaţii de birouri sau depozite sau creşterea animalelor şi a culturilor agricole.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacţie trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care va evalua operaţiunea în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

 

Vezi si alte articole...