luni, iulie 15, 2024

Continuă curățenie generală în Sectorul 6. Iată care este programul!

Din OrasContinuă curățenie generală în Sectorul 6. Iată care este programul!

Curățenia generală continuă în Sectorul 6 din București, iar Primăria S6 a transmis programul pentru perioada următoare. Recent, Primăria Sectorului 6 a publicat pe Facebook informații despre acțiunea de curățenie generală desfășurată în zonă.

„Suntem în ziua 165 de curățenie generală în Sectorul 6!”, a transmis PS6 pe Facebook.

Pe Facebook sunt oferite detalii despre procedură. Aceasta constă în măturarea și spălarea carosabilului, precum și a trotuarului, curățarea stațiilor STB, a indicatoarelor rutiere, a stâlpilor și a mobilierului urban. De asemenea, se menționează că se folosește detergent bio.

„Este important să repirăm un aer cât mai curat, cu cât mai puțin praf, și să trăim într-un mediu ordonat, civilizat”, a mai precizat sursa citată.

Dacă ieri acțiunea s-a desfășurat pe Bd. Constructorilor, de la Calea Giulești până la Mehadia (pe ambele sensuri), astăzi aceasta a avut loc pe Strada Zboina Neagră.

În zilele următoare, procedura va avea loc pe următoarele străzi:

Miercuri, 12 iunie 2024 – Bd. Iuliu Maniu, de la Grozăvești „Piața Leu” până la limita de oraș,

Joi, 13 iunie 2024 – Bd. Constructorilor, de la Mehadia până la Șos. Virtuții, pe ambele sensuri,

Vineri, 14 iunie 2024 – Strada Ceahlău, de la Crângași până la Strada George Vâlsan, pe ambele sensuri,

Sâmbătă, 15 iunie 2024 – Calea Plevnei și Strada C-tin Noica, de la Șos. Orhideelor până la Splaiul Independenței, pe ambele sensuri de mers,

Duminică, 16 iunie 2024 – curățenie la unitățile de învățământ: Grădinițele 208, 218 și 230, Școlile 279, Constantin Păunescu, Sfânta Maria și Sfântul Andrei.

 

Vezi si alte articole...