joi, iulie 18, 2024

Controale ale Gărzii de Mediu în Târgu Jiu / S-au dat amenzi pentru depozitarea deşeurilor în spaţii neautorizate şi pentru arderea gunoaielor în gospodării

EconomieControale ale Gărzii de Mediu în Târgu Jiu / S-au dat amenzi pentru depozitarea deşeurilor în spaţii neautorizate şi pentru arderea gunoaielor în gospodării

”Weekend plin de activitate pentru comisarii Gărzii de Mediu Gorj! În colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Gorj, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au desfăşurat acţuni de patrulare, identificare şi sancţionare a tuturor celor care abandonează deşeuri în zonele critice ale Municipiului Tg. Jiu (zona Panduraşul, zona CET…)”, anunţă, duminică seară, Garda de Mediu Gorj.

Sursa citată a precizat că s-a dat 10 sancţiuni în cuantum de peste 150.000 lei pentru toţi cei care au abandonat deşeuri în afara spaţiilor autorizate.

De asemenea, s-au dat două amenzi, în valoare de peste 20.000 lei. pentru cei care  incinerau deşeuri în gospodăria proprie.

”Controale inopinante se vor desfăşura şi în perioada următoare până când fenomenul de abandonare al deşeurilor va fi eradicat.    Atragem atenţia tuturor proprietarilor de teren pe care sunt abandonate deşeuri că vor fi identificaţi şi aspru sancţionaţi dacă nu îşi vor salubriza terenurile deţinute”, a mai transmis Garda de Mediu Gorj.

 

Vezi si alte articole...