sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Corina Creţu: Se împlinesc 5 ani de când am aprobat, în calitate de Comisar european pentru politică regională, 517 milioane de euro pentru linia de metrou M6. Nu pot decât să sper că proiectul se va realiza într-un final pe exerciţiul financiar 2021-2027

EconomieCorina Creţu: Se împlinesc 5 ani de când am aprobat, în calitate de Comisar european pentru politică regională, 517 milioane de euro pentru linia de metrou M6. Nu pot...

”Se împlinesc 5 ani de când am aprobat, în calitate de Comisar European pentru Politică Regională, 517 milioane EUR pentru linia de metrou M6 din Bucureşti. Aceşti bani au fost acordaţi României pentru construcţia a şase noi staţii de metrou subterane între zona 1 Mai şi centrul comercial Băneasa – unde ar urma să fie amplasată staţia Tokyo (aceasta a fost denumirea data la momentul respectiv de către autorităţile române), cu o lungime totală de 6 kilometri”, scrie Corina Creţu.

Ea aminteşte că proiectul prevedea şi achiziţionarea a douăsprezece garnituri de metrou, fiecare cu câte şase vagoane, precum şi realizarea legăturii cu linia de metrou M4 (Gara de Nord – Lac Străuleşti).

”Nu pot decât să sper că acest proiect se va realiza într-un final pe Exerciţiul Financiar 2021-2027, deşi la acest moment nu mai există niciun fel de informaţii despre acest obiectiv. Vă doresc multă sănătate şi tot binele!”, afirmă Corina Creţu în finalul postării.

 

Vezi si alte articole...