miercuri, aprilie 17, 2024

Corvinul este prima semifinalistă în Cupă după lecția de fotbal predată CFR Cluj

MedicalCorvinul este prima semifinalistă în Cupă după lecția de fotbal predată CFR Cluj

Corvinul a câștigat incredibil, scor 4-0, partida cu CFR Cluj din sferturile de finală ale Cupei României. Partida disputată mai mult în beznă decât în nocturnă, a fost la discreția gazdelor.

CFR Cluj a început extrem de prost meciul de la Hunedoara, după ce în minutul 10 grecul Tachtsidis este eliminat pentru lovirea cu cotul a lui Lupu, decizie validată și de VAR.

Gazdele deschid scorul chiar înainte de pauză. Un corner din dreapta pentru Corvinul, mingea este deviată în careu și ajunge cu noroc la Lică care înscrie cu dreptul din 10 metri.

Corvinul face 2-0 în minutul 50. Hunedorenii lansează un contraatac rapid, Lupu primește mingea în banda dreaptă, pătrunde în viteză, îi pasează perfect lui Coman în mijlocul careului, iar atacantul execută o simplă formalitate.

CFR Cluj răspunde abia în minutul 66. O acțiune prelungită de atac a clujenilor este finalizată de Fică cu un șut bun de la peste 20 de metri de poartă, dar Lefter este la post și reușește să respingă.

La faza următoare, Corvinul înscrie pentru 3-0. Neacșa trimite o pasă perfectă la Pîrvulescu, iar mijlocașul reușește un gol minunat, mingea trimisă de la peste 25 de metri poposind în vinclul porții lui Sava.

Se termină 4-0 după un gol marcat de hunedoreni în ultimul minut de prelungiri. Bratu execută perfect o lovitură liberă din stânga, în careu, iar Pop se înalță peste fundașii clujeni și marchează cu capul.

CORVINUL Hunedoara CFR Cluj
Lefter Sava
Iacob Camora (Filip, 46′)
Lică Mogoș (Mamic, 40′)
Manolache Boben
Velisar (Pop, 85′) Manea
Hrezdac (Chindriș, 80′) Muhar
Bradu Keita
Lupu Tachtsidis
Neașca Deac (Fică, 46′)
Pîrvulescu (Mitran, 89′) Michael (Serebe, 78′)
Coman (Hergheligiu, 89′) Otele (Bîrligea, 55′)
Antrenor: Florin Maxim Antrenor: Adrian Mutu

Dinamo scapă printre degete victoria în meciul cu Petrolul Ploiești

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

Articolul Corvinul este prima semifinalistă în Cupă după lecția de fotbal predată CFR Cluj apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Vezi si alte articole...