Crama Cepari – producătorul și îmbuteliatorul a două game emblemă la nivel național, Cepari și Criva, își extinde mixul de accesibilitate și conveniență pentru consumatori prin lansarea magazinului online propriu, disponibil începând cu această lună pe noul site www.crama-cepari.ro.
Noua lansare consolidează strategia de business a companiei pe plan local, completând lanțul de distribuție atât pentru consumul în hoteluri, restaurante sau sisteme de catering, dar și pentru consumul individual, în magazinele de profil și rețelele online partenere.
-articolul continuă după recomandare-
Stadiul fizic de execuţie a ajuns la 85%, pe tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti. Mobilizare a antreprenorului (VIDEO)
Mai mult, anul acesta compania a finalizat procesul de rebranding al vinurilor Criva, aducând gamei o nouă etichetă de prezentare, dar și prezența la raft în rețeaua de magazine Profi din județul Olt, materializând astfel promisiunea vinului de calitate, accesibil consumatorilor.
“Crama Cepari este pariul nostru pentru calitate și excelență în producție – două dintre atributele care ne caracterizează portofoliul încă de la început, din 1994. Prin investițiile pe care le-am adus de-a lungul timpului în tehnologiile de ultimă generație, în procesele de vinificație, în echipă, dar și în sustenabilitatea businessului, reușim să surprindem astăzi prin vinuri cu minim de intervenții, curate și fără adaosuri de gust sau arome. Vom continua să ținem pasul cu tot ce e nou și benefic în industrie, dar și cu stilul de viață al consumatorilor noștri, așa încât să ne întărim prezența la nivel național, făcând cinste momentelor de colecție cu vinuri pe măsură”, a declarat Ilarie Prioteasa – Oenolog, Director General Crama Cepari.
Crama Cepari își are rădăcinile în regiunea Drăgășanului, de unde duce mai departe unul dintre puținele soiuri autohtone cu istoric de multe secole și rădăcini în perioada dacică, care poartă și numele localității de unde provine – Cârlogani (Crâmpoșie-Cârlogancă). Crâmpoșia a asigurat în perioada trecută baza sortimentului de Drăgășani, iar astăzi reprezintă port-drapelul soiurilor locale din podgorie.
Opt soiuri de vin
Cu o prezență de 30 de ani pe piața din România, Cepari produce și îmbuteliază astăzi
8 soiuri de portofoliu, sub 2 game:
Gama Cepari – vinuri premium realizate într-un număr limitat de sticle
Pentru vinurile albe și rosé, gama propune vinuri rafinate, proaspete și vioaie, realizate din parcelele viticole riguros îngrijite. Selecția de vinuri roșii include vinuri cât mai natural elaborate, catifelate și cu grad alcoolic ridicat, deoarece strugurii sunt culeși târziu, când nivelul de coacere și calitățile tehnologice sunt maximale.
Gama Criva – vin sec de calitate superioară realizat din amestec de struguri din parcele normate de producție cu struguri rezultați din gama principală Cepari
Vinuri mai blânde din punct de vedere senzorial, cu potențial alcoolic ușor mai scăzut și cu un nivel de finețe evident, din soiurile cele mai cunoscute în piață: Sauvignon Blanc și Fetească Regală pentru vinurile albe, Cabernet Sauvignon pentru vinurile rosé, alături de Cabernet Sauvignon și Pinot Noir pentru cele roșii, în cupaj.
Soiurile care completează paleta de vinuri Cepari includ: Crâmpoșia Selecționată, Tămâioasa Românească, Negru de Drăgășani, Feteasca Neagră, Feteasca Regală și Feteasca Albă, Sauvignon Blanc și Cabernet Sauvignon.
Despre Crama Cepari
Crama Cepari a fost înființată în 1994, din pasiunea pentru vin a oenologului Ilarie Prioteasa, urmând standardele moderne mereu în schimbare ale domeniului. Trei decenii mai târziu, prin investiţiile constante în plantaţii, tehnologie, oameni şi promovare, Crama Cepari continuă să rescrie promisiunea vinului de calitate, cu minimum de intervenții, curate și fără adaos de gust sau arome, asigurând, în același timp, o continuitate a istoriei vinului pentru zona de origine a soiului Crâmpoşie.