sâmbătă, septembrie 23, 2023

Criminala din Mangalia n-a mai rezistat! Ce s-a întâmplat cu Loredana Atănăsoaie după gratii

ActualitateCriminala din Mangalia n-a mai rezistat! Ce s-a întâmplat cu Loredana Atănăsoaie după gratii

Crima din Mangalia. S-a aflat ce se petrece cu Loredana, cea care și-a omorât cea mai bună prietenă. Aceasta a luat o decizie radicală în spatele gratiilor. Colegele de celulă au reușit să o convingă să facă un pas decisiv. Despre ce este vorba?

Crima din Mangalia. Loredana Atănăsoaie a decis să ia o decizie importantă în viața ei. Colegele din pușcărie au fost și ele extrem de implicate. În final, cea care și-a omorât cea mai bună prietenă a făcut pasul important. Ea s-a apropiat de Dumnezeu.

Criminala a primit un sprijin nesperat din partea celor trei colege din închisoare. Loredana a refuzat în prima fază orice interacțiune. Ea va stat retrasă într-un colț și a refuzat orice dialog. Timpul și-a spus, însă cuvântul.

Loredana a fost convinsă să facă un pas important

Protagonista celui mai cumplit episod al ultimelor luni, cunoscut drept crima din Mangalia, s-a apropiat de colegele de celulă. Acestea i-au dăruit o carte de rugăciuni. Inițial, adolescenta nu a vrut să o accepte. În cele din urmă, după numeroase discuții, fata a început să citească din cartea de rugăciuni.

Loredana Atănăsoaie împarte arestul cu încă trei colege. Acestea sunt mai mari ca vârstă decât ea și cu mai multă experiență de viață.

Crima din Mangalia

Colegele de celulă au ajutat-o pe cea care și-a omorât prietena

La început, ea a încercat să se izoleze de ele și evita orice interacțiune cu acestea.

”Este văzută ca un copil care a fost lipsit de empatie. La un moment dat, în timp ce plângea, o colegă a mângâiat-o pe frunte, iar Loredana i-a spus că mama ei nu a mângâiat-o niciodată așa”, a dezvăluit avocatul tinerei, Cristian Ion, citat de gândul.ro.

Încurajată de colegele ei din arestul IPJ Constanța, Loredana s-a refugiat în credință. Acum, criminala de la Mangalia se roagă și pentru sufletul Alinei. Este vorba de prietena ei pe care a omorât-o în camera de hotel.

”În prima fază, i-a dat cineva o carte de rugăciuni, dar ea a zis că nu o vrea, pentru că nu merită ca nici măcar Dumnezeu să se uite la ea. Apoi, a început să se roage să o ierte. Se roagă și pentru Alina”, a mai spus avocatul Loredanei.

Are un loc special unde se retrage

Acum, Loredana are un loc al ei special unde se roagă. În clipa în care citește rugăciuni, se retrage lângă gemulețul din arest. Tot aici stă și când simte nevoia să-și adune gândurile.

”Când este comunicativă, când se retrage și se duce la gemulețul de la camera de arest. Se gândește că viața ei s-a cam distrus”, a mai spus avocatul.

Crima din Mangalia a șocat întreaga țară

Crima din Magalia a șocat o țară întreagă. Loredana nu se mai bucură acum decât de suportul familiei. Cu toate acestea, fata era cea care își susținea financiar mama, și nu invers. Chiar avocatul a dezvăluit că mama ei trăia din ce îi trimitea Loredana.

Acesta a dezvăluit că cea care i-a dat viață a venit de la Vaslui să o viziteze pe Loredana în urmă cu două săptămâni. Mama a venit împreună cu doi dintre frații mai mici, un băiat și o fetiță.

„Era o șaormerie vizavi, de unde i-a cumpărat trei șaorme și i le-a adus. Am înțeles că și vorbește cu mama ei la telefon”, a precizat avocatul Cristian Ion.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro