joi, mai 23, 2024

Cristiano Ronaldo, gafă în conferința de prezentare la Al Nassr: a confundat Arabia Saudită cu Africa de Sud

SportCristiano Ronaldo, gafă în conferința de prezentare la Al Nassr: a confundat Arabia Saudită cu Africa de Sud

Marți, atacantul portughez a fost protagonistul unei gafe uriașe în timpul conferinței de prezentare la noua sa echipă, Al Nassr, din Arabia Saudită, scrie Gazeta Sporturilor.

Ronaldo a încurcat țara în care a ajuns.

„Nu este uşor să câştigi meciuri, pentru că toate echipele sunt pregătite. Evoluţia fotbalului este diferită. Pentru mine nu reprezintă finalul carierei faptul că am venit în Africa de Sud, voiam o schimbare”, a spus Ronaldo în debutul conferinței de prezentare la gruparea saudită.

@gsp.ro Cristiano Ronaldo a comis-o încă din prima zi la Al Nassr. La conferința de prezentare, starul portughez a anunțat că transferul în Africa de Sud nu e finalul carierei pentru el. N-a nimerit însă nici țara, nici continentul, pentru că urmează să joace de fapt în Arabia Saudită ? #cristianoronaldo #ronaldo #cristiano #cr7 #alnassr #southafrica ♬ sunet original – GSP – Gazeta Sporturilor

Un alt doilea moment stânjenitor a avut loc la finalul conferinței, când lusitanul a uitat expresia pe care trebuia să o rostească în limba arabă și a avut nevoie de ajutorul prezentatorilor evenimentului, scrie GSP.

Când va debuta Ronaldo

Momentan, data debutului său la formația din Arabia Saudită este neclară. Atacantul portughez în vârstă de 37 de ani urmează să poarte o discuție cu antrenorul Rudi Garcia, care așteaptă să afle parametrii fizici la care Ronaldo se află în acest moment.

Dacă răspunsul lusitanului va fi pozitiv, atunci acesta ar putea debuta pe 5 ianuarie, în duelul cu Al Ta’ee Ha’il, de pe teren propriu.

Salariu uriaș în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo a semnat un contract până în anul 2025 cu Al-Nassr. Portughezul va primi cel mai mare salariu oferit vreodată unui jucător din istoria sportului, nu doar a fotbalului.

Potrivit publicației spaniole Marca, Ronaldo va încasa 200 de milioane de euro anual, devenind cel mai bine plătit fotbalist din lume.

Foto: Profimedia Images

Vezi si alte articole...