sâmbătă, iunie 15, 2024

Cu ce cadou a surprins-o Dani Oțil pe Gabriela Prisăcariu, după 5 ani de relație: „Este un romantic și mă îndrăgostesc în fiecare zi și mai mult. E puțin cu dus și întors, dar…”

MedicalCu ce cadou a surprins-o Dani Oțil pe Gabriela Prisăcariu, după 5 ani de relație: „Este un romantic și mă îndrăgostesc în fiecare zi și mai mult. E puțin...

Cu ce cadou a surprins-o Dani Oțil pe Gabriela Prisăcariu, după cinci ani de relație. Prezentatorul TV Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz. Frumoși și de succes, matinalul de la ‘Neața și modelul știu să țină flacăra pasiunii aprinsă. Gabriela Oțil a dezvăluit cum este, de fapt, Dani în relația de cuplu și cum o răsfață acesta.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc de ani de zile o frumoasă poveste de dragoste, iar împreună, sunt părinții unui băiețel adorabil. Prezentatorul de la ‘Neața s-a implicat într-un nou proiect TV de amploare. Este vorba de show-ul Power Couple, care a avut loc în Malta. Gabriela Oțil spune că Dani compensează momentele când este plecat de acasă, cu gesturi romantice, dar și cadouri scumpe. Iată cum a surprins-o prezentatorul pe soția sa.

Dani Oțil

Cu ce cadou a surprins-o Dani Oțil pe Gabriela Prisăca

Gabriela l-a dat de gol pe Dani Oțil, despre care spune că este un bărbat foarte romantic și face mereu gesturi de tandrețe față de ea. Cu ocazia zilei de naștere, prezentatorul a răsfățat-o pe mama fiului său cu o mașină superbă, fiind cel mai special cadou primit de la el în cei cinci ani de relație. Totuși, nu a uitat să menționeze că Dani Oțil este zilnic atent cu ea și o surprinde când nici nu se așteaptă.

„De obicei sunt extrem de ambițioasă și nu m-aș băga într-un concurs dacă nu aș fi sigură că îl și pot câștiga. E puțin cu dus și întors. A fost cadoul de ziua mea: mașina. În fiecare zi mă surprinde. Da, este romantic și mă îndrăgostesc în fiecare zi și mai mult, și mai mult de el.„, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru Playtech.

Cum a reacționat Gabriela Priscăcariu după ce a aflat despre aventurile amoroase ale lui Dani Oțil

Dani Oțil are numai cuvinte de laudă la adresa soției lui. Mai mult, prezentatorul nu se sfiește și vorbește deschis despre trecutul lui, știind că asta nu îi va aduce niciun fel de probleme acasă. Se pare că Gabriela Prisăcariu a preluat vorbele pe care Anna Lesko i le-a spus lui, cu ani în urmă, cunoscută fiind și pasiunea lui pentru artistă.

„Soția mea e un om inteligent, că de aia am luat-o. Dar trebuie să înțeleagă că am și 12 ani de viață în fața ei, deci o experiență bogată. Pe mine m-a învățat Anna Lesko o vorbă, când făceam glume la televizor, că este feblețea mea. Și într-o emisiune, Răzvan îi zice ‘Anna, uită-te la el, băiat frumos, dar nu ți se pare că a fost cam vagabond?.

Și Anna, care e un bun profesionist, noi am avut o prietenie și am colaborat mult la TV pe tema asta, a fost o poveste frumoasă, inventată. M-a apucat de obraz și a zis: ‘Dani, nu o să consider niciodată, dacă noi ne vom căsători, că ai fost un vagabond. Eu voi considera că te-ai antrenat pentru mine. Și soția a preluat vorbele astea. Dar da, ultima dată ea și alte soții ne-au întrebat, în grup, dacă avem trecute în telefon, în continuare, femei cu nume de service auto’, a spus Dani Oțil pentru cancan.ro.

Cum mențin Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu pasiunea în cuplu, după ce au devenit părinți

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu încearcă să își facă timp și pentru ei, ca și cuplu. Astfel, la o perioadă, aceștia fac câte o escapadă, singuri, fără fiul lor. Soția prezentatorului consideră extrem de important timpul petrecut în doi.

„Este extrem de important ca părinții să petreacă timp fără copil. Noi avem, cumva, o regulă nescrisă. O dată la ceva timp, ne luăm un weekend sau câteva zile doar pentru noi doi, și simțim din plin acel weekend. Vă dați seama că îl iubim pe Tiago de suntem leșinați, însă contează foarte mult ca acele câteva zile să fie doar pentru noi doi, ca și cuplu. Acasă ne întâlnim însă nu suntem pentru noi. Vara și iarna, atunci când are Dani vacanță, încercăm să plecăm o săptămână cu cel mic, o săptămână doar noi. Suntem norocoși, îi avem pe părinții mei care pot sta cu Tiago. Avem și bonă, însă nu l-am lăsat niciodată doar cu ea.’, a declarat Gabriela Prisacariu pentru Spynews.ro

Vezi si alte articole...