miercuri, martie 29, 2023

Vreme instabilă în București, conform ANM

Deși în acest weekend bucureștenii se pot...

Cu ce se ocupă Cornel Păsat, la 16 ani de la despărțirea de Oana Roman. Acum are familia pe care mereu și-a dorit-o

Din OrasCu ce se ocupă Cornel Păsat, la 16 ani de la despărțirea de Oana Roman. Acum are familia pe care mereu și-a dorit-o

Cornel Păsat, fondatorul trupei „Flamingo Boys”, continuă și în ziua de astăzi să facă show-uri pentru femei în cluburile din Capitală, dar și din alte orașe din România. Dansatorul a avut o relație timp de 7 ani cu Oana Roman.

Cornel Păsat a fost dintotdeauna un bărbat controversat prin prisma spectacolelor pe care le are alături de trupa „Flamingo Boys”. Fostul iubit al Oanei Roman este stripper și continuă și în ziua de astăzi cu această activitate.

În urmă cu 16 ani, Cornel Păsat și Oana Roman se despărțeau după o relație de 7 ani. Vedeta îl acuza pe fostul iubit că a înșelat-o cu o prietenă de-ale sale. În prezent, Cornel Păsat este căsătorit cu Bianca și împreună au un băiețel. Micuțul are 4 ani și merge la foarte multe activități.

„Am un băiețel, Dryas, în mitologia greacă înseamnă stejar și e și numele unei plante din Apuseni. Noi am așteptat mult acest copil. Face gimnastică la clubul Steaua, karate, engleză, la patru ani și jumătate. Seamănă cu maică-sa, și ea a făcut gimnastică de performanță.

Ne mai dorim copii, tot băieți dacă s-ar putea. Eu unul, dacă ar fi după mine, aș vrea să-mi fac o trupă cu băieții mei! În momentul de față suntem doar doi stripperi în trupă care avem copii”, a declarat Cornel pentru Click!

Cornel Păsat și Bianca și-au oficializat relația în urmă cu 10 ani și sunt de nedespărțit. Fondatorul trupei „Flamingo Boys” are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale și tot ei îi mulțumește pentru felul în care el arată. Bianca Păsat este consultant nutrițional și personal trainer, astfel că are grijă de silueta soțului. Cornel Păsat merge aproape zilnic la sală, unde se asigură că arată mereu impecabil pentru show-urile pe care le pregătește alături de trupa sa.

„Evit pe cât se poate carbohidrații și prăjelile”

Dansatorul a dezvăluit ce mănâncă pentru a se menține în formă. El nu face excese cu mâncarea și alege întotdeauna alimente sănătoase.

„Soția e polivalentă, face mai multe lucruri! E consultant nutrițional și personal trainer. Mai nou, îmi face și mie program de nutriție și toată lumea se întreabă de ce arăt atât de bine.

Consum pește de trei ori pe săptămână, uneori carne de vită sau porc, dar gătită sănătos. În rest, legume, fructe verzi. Evit pe cât se poate carbohidrații și prăjelile, mai ales. Nevastă-mea gătește, mai gătesc și eu din când în când ca s-o răsfăț, dar ea știe cum să le facă și cât se poate de sănătos.”

„În pandemie, m-am apucat de croitorie și de fotografie”

Dansatorul, în vârstă de 46 de ani, a anunțat că în curând va deschide un club în București, în Regie, unde vor avea spectacol în fiecare miercuri. Trupa „Flamingo Boys” merge și la petreceri private. Cornel Păsat nu duce lipsă de evenimente în niciun sezon. Pe lângă trupă, coregraful mai confecționează și haine pentru colegii săi, dar și costume de gimnastică.

„Suntem 6 băieți în trupă acum. Avem un concept nou, vom deschide acum un club din Regie. Spectacolul se numește «Seara fetelor» și îl facem în Regie în fiecare miercuri. Joi avem spectacol și la Constanța.

Turneul are loc pe tot parcursul lunii martie, apoi continuăm cu petrecerile private corporate, mai performăm la zile de naștere, petrecerea burlăcițelor, apoi vara la mare, iar avem o serie de spectacole. E de muncă! Avem dansuri noi, costume noi, show-ul este nou!

În pandemie, m-am apucat de croitorie și de fotografie. Eu fac costume pentru trupă, dar și costume pentru gimnastica de scenă”, a mai spus dansatorul.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro