luni, iulie 15, 2024

Cum a răspuns Albert când a fost întrebat dacă o place pe Maria Lungu. Ce a mărturisit băiatul

MedicalCum a răspuns Albert când a fost întrebat dacă o place pe Maria Lungu. Ce a mărturisit băiatul

Albert a mărturisit dacă Maria Lungu este adevăratul motiv al despărțirii de Laura în ediția de joi, 27 iunie 2024, de la Mireasa – Capriciile Iubirii. Tânăra a vorbit și despre gesturile nepotrivite pe care le-ar fi făcut față de fosta iubită a lui Cristian Marinescu, chiar în preajma partenerei sale.

În ediția de ieri din Mireasa, 27 iunie 2024, Laura nu s-a mai putut abține și i-a făcut câteva reproșuri lui Albert având în vedere un subiect controversat. Tânăra i-a dezvăluit că a observat privirile pe care băiatul i le-a adresat Mariei Lungu.

„Când a intrat Maria în casă am văzut mai multe priviri, dar în fine. M-am simțit foarte prost în momentul în care petrecerea s-a încheiat, noi ne țineam de mână și mergeam spre casa lor pentru a ne lua la revedere, iar el a întors capul după Maria când urca scările. M-a deranjat foarte tare, atâta tot”, a dezvăluit Laura.

Înainte de a pleca din casa Mireasa, Maria Lungu a scos la iveală un detaliu care a luat prin surprindere publicul. Se pare că și fosta iubită a lui Cristian Marinescu a observat privirile insistente ale lui Albert.

A fost sau nu Maria Lungu adevăratul motiv al despărțirii de Laura? Cum a răspuns la întrebarea dacă o place pe tânără

În ediția de joi, 27 iunie 2024, de la Mireasa – Capriciile Iubirii, Albert a primit o întrebare directă de la Gabriela Cristea. Prezentatoarea TV a răbufnit și l-a pus pe băiat să ofere un răspuns sincer la curiozitatea care stă pe buzele tuturor.

„Ai simțit ceva pentru Maria? Îți place de Maria?”, a întrebat moderatoarea emisiunii.

„Poftim? Nu! N-are nicio legătură, nu înțeleg treaba asta cu Maria”, a spus Albert.

Concurentul a punctat faptul că Maria Lungu nu este motivul despărțirii dintre el și Laura, spunând că au ajuns la separare din cauza nepotrivirii de caracter.

„La fel pot să vă spun, pur și simplu nu mai vedeam acel ceva în relația mea cu Laura, nu ne mai completam. Am simțit lucrurile astea, nu știu unde ne-am pierdut. Cred că totul a pornit de la tensiunile dintre noi de acum două săptămâni. Nu vreau să continui ceva ce cred că ar duce la suferință”, a mai adăugat el la Mireasa – Capriciile Iubirii.

Vezi si alte articole...