luni, iunie 24, 2024

Prognoza meteo, 23 iunie. Canicula şi disconfortul termic vor persista. Unde va ploua

Prognoza meteo. Administrația Națională de Meteorologie (ANM)...

Cod galben de furtuni. Majoritatea țării va fi afectată de fenomene extreme

Cod galben de furtuni. Administrația Națională de...

Cum se înțelege mama Biei cu doamna Anina, după certurile avute de fată cu soacra. Ce le-a dat de gol?

MedicalCum se înțelege mama Biei cu doamna Anina, după certurile avute de fată cu soacra. Ce le-a dat de gol?

Bia și doamna Anina au fost la cuțite în casa Mireasa. Cele două au avut mai multe neînțelegeri, însă pare că lucrurile s-au liniștit după ieșirea din competiție.

Cum se înțeleg acum Bia și doamna Anina. În casa Mireasa, cele două au fost la cuțite

Bia și doamna Anina se înțeleg mai bine ca niciodată după ce au ieșit din casa Mireasa.

”E drept că nu prea ne-am întâlnit. Ne-am lăsat și noi spațiu personal, timp. Ne-am întâlnit o dată pe 2 ianuarie, când au venit ei în Oradea de la Pitești. După aceea am mai vorbit la telefon, astăzi ce ne-am întâlnit. Îi simt mai bine, tocmai am spus înainte că pe Robert l-am simțit mult mai calm, mai liniștit.”, a spus doamna Anina.

Bia susține că se înțelege foarte bine cu Cristina, sora lui Robert: ”Consider că ne asemănăm din toate punctele de vedere, cumva o simt mai mult ca sora mea. Vorbim în fiecare zi, am și ieșit singure.”

Cât despre relația cu doamna Anina, mama lui Robert susține că și-ar dori să revină totul la normal, după tensiunile și discuțiile din casa Mireasa.

Ea chiar a invitat-o pe Bia la o ieșire la fetele. Tânăra a fost de acord și i-a spus că și-ar dori să îi viziteze pe ea și pe Robert.

”Îmi doresc un nou început. Îmi doresc să te simți bine în Oradea și în familia noastră.”, a mai subliniat doamna Anina.

Vezi si alte articole...