miercuri, iulie 17, 2024

Cum se menține Mădălina Ghenea. Actrița își face somnul de frumusețe într-un loc special

MedicalCum se menține Mădălina Ghenea. Actrița își face somnul de frumusețe într-un loc special

Mădălina Ghenea a cucerit Hollywoodul cu frumusețea ei. Pentru a se menține acrița are grijă de sănătatea ei. Nu bea nu fumează și poate cel mai important, nu face rabat de la odihnă. Actrița își face somnul de frumusețe într-un loc special.

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai în vogă vedete autohtone, face orice este cu putință pentru a-și menține frumusețea. Actrița a dezvăluit că doarme într-o capsulă, care seamănă mai degrabă cu un aparat RMN.

Mădălinea Ghenea și somnul de frumusețe

Pe contul de socializare, Mădălina Ghenea le-a arătat fanilor cum arată somnul de frumusețe într-o capsulă hiperbară. Actrița spune că o sesiune de șapte zile te întinerește cu zece ani. Portalul hiperbar.ro a explicat în ce costă această tehnică de înfrumusețare.

Atunci când corpul respiră oxigen prin canula nazală sau masca de oxigen în capsula hiperbară (la presiune mai mare decât cea atmosferică), corpul tău primește o doză înnoită de oxigen pentru rejuvenarea activității celulare necesară capacității corpului de regenerare”, potrivit hiperbar.ro.

Mădălina Ghenea și somnul de frumusețe

Mădălina Ghenea

Sursa foto: Instagram

Pacienții care merg pe această formă de tratament pot sta 60 sau 90 de minute. În tot acest timp pot citi o carta sau viziona un film sau un documentar, conform retetesivedete.ro.

Întărește sistemul imunitar

Metoda folosită și de Mădălina Ghene și anume oxigenarea hiperbolară are rolul de crește sistemul imunitar. Particulele de oxigen care pătrund în tot corpul prin sânge ajută toate zonele care au nevoie de regenerarea celulară.

Gazul indispensabil vieții corectează leziunile țesutului, reactivează celule și îmbunătățește circulația sanguină. De asemenea, ședințele de tratament cu oxigen hiperbar reduc acneea, oferă mai multă elasticitatea pielii și activează sistemul limfatic.

Mădălina Ghenea

Actrița Mădălina Ghenea ține o dietă specială

Pe lângă sesiunile de oxigernare în capsula hiperbară, Mădălina Ghenea ține și o dietă spcecială. Ocazionat ține post intermitent. „Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut”, a mai spus Mădălina Ghenea pe Instagram.

Actrița evită carnea de pui și produsele care conțin zahăr și făină și nici nu bea cafea sau lapte. Se hidratează corespunzător, nu fumează, iar alcool consumă doar la ocazii speciale.

Vezi si alte articole...