sâmbătă, iunie 15, 2024

Curățenia de primăvară în Sectorul 6 continuă în această săptămână. Iată pe ce străzi!

Din OrasCurățenia de primăvară în Sectorul 6 continuă în această săptămână. Iată pe ce străzi!

Primăria Sectorului 6 a anunțat că va continua operațiunile de curățenie de primăvară și în această săptămână. Administrația publică a transmis lista străzilor pe care echipele de intervenție vor acționa în zilele următoare pentru a le igieniza. În contextul venirii primăverii, echipele din cadrul Primăriei Sectorului 6 desfășoară un program extins de curățenie. Această acțiune vizează atât trotuarele, cât și partea carosabilă.

„Praful și mizeria înseamnă poluare și facem tot posibilul ca să o reducem”, precizează administrația publică.

În data de luni, 11 martie 2024, este programată intervenția de curățenie pe Calea Plevnei, de la intersecția cu Șoseaua Orhideelor până la strada Constantin Noica. Ambele sensuri de mers vor fi curățate. De asemenea, se va efectua curățenie și pe strada Constantin Noica, de la Calea Plevnei la Splaiul Independenței, cu acțiuni pe ambele sensuri de mers.

Pentru a informa cetățenii, Primăria a publicat lista străzilor pe care se va interveni în această săptămână.

Iată programul detaliat:

Marți: curățenie pe strada Stoicescu Atanase Economu, strada Drajna și strada George Ranetti.
Miercuri: curățenie pe Bulevardul Iuliu Maniu, de la intersecția cu strada Dreptății până la strada Dezrobirii, pe ambele sensuri de mers.
Joi: curățenie pe Splaiul Independenței, de la intersecția cu strada Constantin Noica până la Șoseaua Orhideelor, pe ambele sensuri de mers.
Vineri: curățenie pe Splaiul Independenței, de la Șoseaua Orhideelor până la Pasajul Ciurel, pe ambele sensuri de mers.
Sâmbătă: curățenie pe Șoseaua Orhideelor și în zona Regie, de la Giulești la Vizitiu Stoica, pe ambele sensuri de mers.
Duminică: curățenie în curțile unităților de învățământ: grădinițele 218 și 230, școlile 208, 279, Sfântul Andrei, Sfânta Maria și Constantin Păunescu. Se va realiza igienizarea trotuarelor, gardurilor și a căilor de acces pentru elevi, acolo unde sunt amenajate.

Vezi si alte articole...