sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Curățenia de primăvară pe străzile din Sectorul 6 continuă. În această săptămână ajunge pe Bulevardul Iuliu Maniu

Din OrasCurățenia de primăvară pe străzile din Sectorul 6 continuă. În această săptămână ajunge pe Bulevardul Iuliu Maniu

Primăria Sectorului 6 a anunțat că în această săptămână va continua curățenia de primăvară pe străzile pe care le administrează, ajungând și pe Bulevardul Iuliu Maniu. Administrația publică a făcut cunoscută populației lista străzilor ce urmează să fie igienizate în intervalul 26 – 31 martie 2024.

Încă de la începutul primăverii, Sectorul 6 a inițiat un amplu program de curățenie pentru străzile din zona sa de responsabilitate. Pentru a asigura o igienizare temeinică, echipele de salubrizare au intervenit treptat, curățând noi străzi în fiecare săptămână.

Luni, 25 martie 2024, echipele de curățenie au acționat în Grozăvești și pe strada Geniului, de la Splaiul Independenței la Bulevardul Timișoara, precum și la Piața Apusului.

Astăzi, 26 martie 2024, echipele subordonate Primăriei vor fi active pe Strada Brașov. Vor fi igienizate ambele sensuri de mers ale arterei.

Administrația publică a pus la dispoziția cetățenilor lista completă a zonelor unde se va interveni în această săptămână:

Miercuri: Se va efectua curățenie pe Bulevardul Iuliu Maniu, de la strada Floare Roșie până la Apusului. Echipele de salubrizare vor curăța ambele sensuri de mers.
Joi: Se va efectua curățenie pe Bulevardul Doina Cornea, de la Splaiul Independenței la Bulevardul Iuliu Maniu. Echipele de salubrizare vor curăța ambele sensuri de mers.
Vineri: Se va efectua curățenie pe Șoseaua Virtuții, de la Splaiul Independenței la Bulevardul Iuliu Maniu. Echipele de salubrizare vor curăța ambele sensuri de mers.
Curățenia va continua și în zilele de weekend, iar echipele de muncitori se vor ocupa și de igienizarea incintelor unităților de învățământ din Sectorul 6:

Sâmbătă: Se va efectua curățenie pe Strada Moinești, de la Bulevardul Iuliu Maniu până la Bulevardul Timișoara. Se va interveni pe ambele sensuri de mers.
Duminică: Unitățile de învățământ la care vor interveni echipele de curățenie sunt: Grădinița Spiridușii, Grădinița 111, Grădinița 273, Școala 197 și Școala Adrian Păunescu.
Pe lângă curățarea părții carosabile și a trotuarelor, Primăria Sectorului 6 a precizat că în cadrul acestei acțiuni vor fi spălate și curățate mobilierul urban (coșuri de gunoi, bănci, jardiniere), gardurile, stațiile STB, indicatoarele rutiere și semafoarele.

Vezi si alte articole...