miercuri, iulie 17, 2024

Dani Stoian, imagini de senzație de la nuntă! Tatăl lui, Florin Salam, cel mai fericit de la cununie!

MedicalDani Stoian, imagini de senzație de la nuntă! Tatăl lui, Florin Salam, cel mai fericit de la cununie!

Dani Stoian și partenera sa de viață, Mihaela, au rostit cu bucurie și emoție marele „DA!” în fața ofițerului de Stare Civilă, marcat fiind astfel momentul în care și-au unit destinele. Ziua specială a fost plină de strălucire și fericire pentru cei doi. Fiul lui Florin Salam și proaspăta sa soție au ales să se asorteze pentru eveniment, atrăgând toate privirile cu ținutele lor impresionante.

Dani Stoian și Mihaela și-au zis DA!

Nu există nimic mai frumos decât să-ți unești destinul cu persoana iubită. Dani Stoian și partenera sa de viață radiază de fericire, simțindu-se împliniți de pasul important pe care l-au făcut. Fiul lui Florin Salam și partenera sa au spus solemn și cu emoție marele „DA!” în fața ofițerului de Stare Civilă, având alături toți cei dragi.

La cununia civilă, Dani Stoian și partenera sa, Mihaela, au ales ținute spectaculoase. Tânăra soție a purtat o rochie albă mulată, care i-a evidențiat formele, în timp ce fiul lui Florin Salam a optat pentru un costum alb și o cămașă neagră. Printre cei prezenți la eveniment s-au aflat prietenii apropiați, iar fanii au remarcat cu uimire absența lui Florin Salam și a soției sale, Roxana. Cei dragi le-au oferit cuplului buchete imense de flori și le-au urat „Casă de piatră!”.

Betty Salam, sora lui Dani Stoian, a transmis un mesaj emoționant fratelui său!

Relația dintre cei doi frați este una apropiată și frumoasă. Betty Salam a folosit rețelele de socializare pentru a transmite toate gândurile bune și a împărtăși mai multe fotografii din evenimentul fericit.

”Casă de piatră! Vă iubesc mult de tot! Să aveți cea mai frumoasă viață și să fiți fericiți și sănătoși alături de copilul vostru. ”, a declarat Betty Stoian lângă cei doi miri, pe rețelele de socializare.

Vezi si alte articole...