marți, iunie 18, 2024

Daniela Gyorfi, de nerecunoscut: „Mă simt foarte bine în pielea mea, nu fii ridicol! Eu mă simt de 30 de ani!”

MedicalDaniela Gyorfi, de nerecunoscut: „Mă simt foarte bine în pielea mea, nu fii ridicol! Eu mă simt de 30 de ani!”

Transformare totală pentru Daniela Gyorfi! Artista a ajuns de nerecunoscut după intervențiile estetice. Nici nu o mai recunoști!

Fanii au taxat-o dur pe Daniela Gyorfi

La 54 de ani, Daniela Gyorfi a suferit o transformare incredibilă datorită intervențiilor estetice la care a apelat. Fanii au început să o critice și să spună că artista a cam exagerat cu aceste proceduri, iar acum arată total diferit față de cum arăta acum câțiva ani.

“Doamne ce ţi-ai făcut?”. „Iertare pentru îndrăzneala de a comenta…dar cred că la buze e puţin cam mult!”. „Eu nu te-am recunoscut, te-ai desfigurat pe bani”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi.

Artista nu a dorit să răspundă niciunuia dintre cei care au criticat-o. Mai mult, cu fiecare ocazie, Daniela a spus că pentru ea este foarte important să se simtă bine în pielea sa, indiferent de ce crede lumea.

Daniela Gyorfi: „Eu mă simt de 30 de ani”!

„Nu spun că am 20 de ani, spun că mă simt foarte bine în pielea mea. De fapt, contează cum te simţi, cum te prezinţi, cum eşti tu ca om. Nu poţi fi ridicol, dar contează foarte mult şi încrederea pe care o ai. Nu pot spune că în momentul în care am împlinit 50 de ani, vai, am intrat într-o criză. După sufletul şi după mintea mea, eu mă simt de 30 de ani. Eu sunt o tipă foarte activă, mă maimuțăresc prin casă, mie îmi place să copilăresc, îmi place să am grijă de mine atât cât pot”, declara în urmă cu ceva timp Daniela.

În ultimele luni, Daniela Gyorfi a decis să facă noi schimbări la fizicul său prin intervenții estetice. Artista și-a făcut o intervenție la mâini, care a costat în jur de 1.000 de euro, iar apoi și-a făcut și dantura, pentru care a plătit peste 16.000 de euro.

Cu toate acestea, Daniela Gyorfi nu se oprește aici. Vedeta a recunoscut că a suferit trei intervenții la sân și una la nas, iar buzele își mărește ori de câte ori este necesar. În total, ultimele intervenții estetice au costat-o pe artistă aproape 20.000 de euro.

Pe de altă parte, Daniela Gyorfi nu este singura celebritate care a apelat la intervenții estetice pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Alte vedete din România au recunoscut, de asemenea, că au apelat la astfel de proceduri pentru a-și îmbunătăți înfățișarea.

„Când aud asta, pe mine deja mă apucă nervii, pentru că m-am săturat să spun că nu am. Ce am avut mi-am asumat. Eu am fost prima care am spus că mi-am făcut operație la sâni. Mi-am mai făcut o operație la nas. Dacă aș fi operată, în primul rând că aș spune, pentru că nu este nimic rău ca la 50 de ani să ai grijă de tine, să te operezi. Da, mă gândesc să-mi fac nu neapărat operații, dar îmi fac un Botox. Mi-am mai făcut buzele, mi le-am mai și stricat. Mi-am făcut dantura, care n-a fost neapărat un moft, am extensii puse”, a mai povestit aceasta.

În concluzie, Daniela Gyorfi a suferit o transformare radicală datorită intervențiilor estetice la care a apelat în ultima perioadă. Cu toate că fanii o critică, artista este mulțumită de noile sale schimbări și nu se oprește aici. Vom vedea ce alte transformări va mai face în viitor!

Vezi si alte articole...