luni, iulie 15, 2024

Daniela și Maria Lungu, discuție între patru ochi. În live, cele două au atacat-o pe Antonia

MedicalDaniela și Maria Lungu, discuție între patru ochi. În live, cele două au atacat-o pe Antonia

Doamna Daniela are parte de un aliat în prezența Mariei Lungu, fosta iubită a lui Cristian.

Maria Lungu îl critică pe Cristian pentru că îi ia apărarea Antoniei în conflictul continuu cu mama sa.

Mireasa sezonul 9, 24 iunie 2024. Daniela și Maria Lungu, discuție între patru ochi. În live, cele două au atacat-o pe Antonia

”Doamna Daniela e o femeie senzațională, dacă știi să o respecți”, a zis Maria Lungu. Tânăra a vrut neapărat să explice de ce a spus că fostul iubit e ”traumat” de părinții lui și că e cazul să mai lase fusta mamei.

Maria a explicat faptul că ea gândește în altă limbă, astfel că e posibil să se fi înțeles greșit. ”Știți atitudinea mea față de voi”, a adăugat ea.

Fata îi mărturisea mamei, când au rămas singure, că e nemulțumită de felul în care se comportă cu ea. Ba mai mult, afirma că e obișnuită ca tânărul să facă exact lucrurile care îi sunt interzise.

În emisia live din 24 iunie 2024, doamna Daniela nu a slăbit-o pe Antonia, care a trebuit să primească și râsetele și ironiile Mariei Lungu, fostei iubite ale lui Cristian.

”Prefer să tac. Prezența Mariei aici nu a părut că va închega lucrurile. Din contră, Antonia s-a pus în postura să plece, să dea înapoi. Nu știu dacă lui Cristian îi vine bine asta”, a punctat doamna Daniela când Simona Gherghe a întrebat ce părere are despre cele spuse de fosta noră.

”Nu știu care e mai veninoasă, mama sau Maria”, a ținut să precizeze Cristian, vizibil deranjat de cele spuse.

”Eu nu mai am energie nici pentru doamna Daniela, nici pentru Maria. Ar fi ușor să încep să arunc cu replici, dar nu mai vreau”, a zis și Antonia.

Doamna Daniela i-a recomandat să simplifice lucrurile. ”E înțelept să ajungi la concluzia că nu poți avea tot ce-ți dorești”, i-a zis doamna Daniela Antoniei.

Vezi si alte articole...