joi, mai 23, 2024

De ce a divorțat Deea de Dinu Maxer? „Violent verbal, irascibil! Nu puteam juca teatru!”

MedicalDe ce a divorțat Deea de Dinu Maxer? „Violent verbal, irascibil! Nu puteam juca teatru!”

Deea Maxer a decis să vorbească în premieră despre motivele care au condus la divorțul ei de Dinu Maxer. În cadrul declarațiilor sale, vedeta recunoaște că ea și fostul său soț au discutat de multe ori despre despărțire și au luat în considerare această decizie.

Deea Maxer rupe tăcerea despre divorţ

Deea Maxer a ales să rupă tăcerea și să împărtășească publicul cu experiența sa personală în legătură cu divorțul. Este o decizie curajoasă și sinceră de a aborda subiectul, oferindu-le oamenilor o perspectivă mai profundă asupra situației prin care a trecut.

„E ciudat că nu mai avem acelaşi drum, dar nu mai puteam continua aşa. Nu mai era totul roz, nu ne puteam preface! Am un grad de toleranţă foarte mare, am tras pentru casa, pentru familie, dar nu mai eram fericită. Nu puteam juca teatru de faţă cu cei dragi, cu familia, copiii…

Nu vreau ca omul de lângă mine să fie violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorţ. Eu îl ştiam de acasă, nu de la TV, e o mare diferenţă între cele două variante”, a explicat Deea Maxer în emisiunea lui Măruță.

Deea Maxer nu regretă decizia de a rupe relația cu Dinu Maxer

Bruneta a mărturisit că nu regretă decizia de a pune punct căsniciei cu Dinu Maxer, ba mai mult, este convinsă că așa va fi mai bine pentru amândoi.

Nu pot să spun că au fost ani cu probleme, dar au intervenit tot felul de lucruri în ultimii ani, care ne-au dus în pragul să luăm această decizie. Nu regret absolut nimic…

A fost un șoc pentru toată lumea, dar nu a fost o decizie luată de ieri pe azi, a fost o chestie gândită, calculată, încercând să reparăm și când și Dinu s-a convins de faptul că nu funcționăm, na, am luat decizia.

Dar există viață după divorț și vreau să zic că nu am divorțat de Dinu pentru că cineva a înșelat pe altcineva, nu a existat așa ceva, ci doi oameni care și-au schimbat principiile de viață”, a mai spus Deea Maxer.

Vezi si alte articole...