miercuri, octombrie 4, 2023

De ce Cristina Șișcanu își vinde casa? Mădălin Ionescu vrea mai multe camere în care s-o facă!

MedicalDe ce Cristina Șișcanu își vinde casa? Mădălin Ionescu vrea mai multe camere în care s-o facă!

Soția lui Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu a anunțat pe Facebook că își vinde casa, pe care a tot renovat-o în ultimii ani. Ea și Mădălin Ionescu vor o casă mai mare.

„Vreau să fac un anunț important, și anume că ne vindem casa în care stăm, pentru că vrem să ne mutăm în una care să fie un pic mai mare decât asta. Și asta e destul de spațioasă, luminoasă, cu camere mari, cu băi mari, cu spații de depozitare multe, însă nevoile noastre cer o casă un pic mai mare, și ne-am hotărât.

Cristina Șișcanu își vinde casa. „ Nu luăm nimic din casă”!

Avem acest gând de vreun an de zile, acum însă vom trece și la acțiune. Și da, nu e un proces așa, tocmai simplu, sau poate fi simplu- mă refer la partea cu mutatul, în mod special, că asta cu vândutul casei să zicem că nu-i așa complicat.

Oricum nu luăm nimic din casă, doar lucrurile personale: haine, acte, cam astea. În rest, nimic, mai ales că în ultimii doi ani am tot renovat prin ea: și baia de jos, și bucătăria este nou-nouță, după ultimele standarde moderne, camera de jos.

Care-i camera lui Filip, am eu dressingul meu care este făcut dintr-o mobilă așa, deosebită, livingul l-ați văzut, că m-ați tot întrebat.

În fine, ideea este că ne-am hotărât și ne vom ocupa în perioada următoare de vânzarea casei și apoi, evident că trebuie să ne și mutăm undeva. Așa că urați-ne succes!”, a povestit Cristina Șișcanu într-un filmuleț postat pe pagina ei de Facebook, conform Click.

Cristina Șișcanu le-a dat replica celor care au întrebat-o dacă divorțează

În ultima perioadă, în jurul Cristinei Șișcanu și al lui Mădălin Ionescu au planat mai multe zvonuri, potrivit cărora cei doi au urma să divorțeze. În cele din urmă, soția prezentatorului TV nu a mai rezistat și a vrut să spună tot adevărul despre această situație.

„ Nu poți să pierzi din viața ta dacă tu nu mai ești fericit cu partenerul tău. Să stai pentru cine, să mimezi în fața cui? În fața lumii că ce? Pe bune, oameni buni, suntem în anul 2023, nu mai este o rușine să te desparți. Asta ar fi o prostie, dacă nu mai merg lucrurile, dacă nu te mai înțelegi cu partenerul.

Nu există alte situații la noi care dacă nu ne-am mai dori să stăm unul alături de celălalt cumva să ne împiedice să ne despărțim și că trebuie să stăm împreună ca să ce? Este fix o mare prostie.

Eu nu am de ce să mimez nicio fericire în fața nimănui. Dacă nu m-aș mai înțelege cu soțul și, doamne ferește, n-am mai vrea să fim împreună, n-am mai fi, n-am mai sta să mimez fericirea în fața lumii.

Eu nu sunt genul de persoană care să trăiască pentru lume și oricum mi se pare o prostie mai ales în zona asta, să nu te desparți că ce o să zică lumea. Astea sunt chestii extrem de perimate. (…)”, a spus Cristina Șișcanu în mediul online

Vezi si alte articole...