joi, mai 23, 2024

De ce este Simona Păsăin singură la 40 de ani? „Sunt mult mai atentă la oameni și la alegeri!”

MedicalDe ce este Simona Păsăin singură la 40 de ani? „Sunt mult mai atentă la oameni și la alegeri!”

În ciuda faptului că este o brunetă fermecătoare simpatizată de toată lumea, Cosmina Păsărin este singură de mai bine de un an de zile. Totuşi, prezentatoarea emisiunii „Întâlnire DP2” spune că nu sufera prea tare din cauza asta, dar recunoaşte că s-ar descurca mult mai bine dacă ar avea lângă ea sufletul pereche.

„Sunt oameni care funcţionează bine de unul singur şi oameni care functionează bine în doi. Eu fac parte din cea de-a doua categorie, m-aş descurca mult mai bine dacă ar fi şi el langă mine”, a declarat Cosmina pentru emulte.ro, a cărei carieră profesională se află în plină ascensiune.

De ce este Simona Păsărin singură la 40 de ani?

„Acasă, dacă te referi la vreun iubit, nu e cazul, eu fac doar ce vreau eu! Glumesc, dar nu aș sta într-o relație în care nu m-ar lăsa iubitul să iau un proiect. Dar nu, nu am o relație și nici nu cred că voi avea prea curând. Am o relație bună cu mine și cu munca! În trecut, nu am luat cele mai bune decizii și nu vreau să mă mai întorc acolo, e mult mai simplu! Și sunt mult mai atentă la oameni și la alegeri!”, a povestit bruneta, într-un interviu pentru Cancan.

Vezi si alte articole...