miercuri, iulie 17, 2024

De ce i-au făcut Petrică și Ela Nemeș de la Mireasa o vizită lui Sebaidin?

MedicalDe ce i-au făcut Petrică și Ela Nemeș de la Mireasa o vizită lui Sebaidin?

Petrică și Ela Nemeș, cunoscuți pentru participarea lor în emisiunea „Mireasa,” au impresionat cu apariția lor elegantă la o nuntă la care au fost invitați. Cei doi au strălucit în ținute elegante și au atras atenția tuturor cu stilul lor impecabil. Această ocazie specială i-a adus în contact cu Sebaidin, un fost concurent al aceleiași emisiuni, care i-a ajutat să-și pună în valoare frumusețea.

Ela și Petrică Nemeș au ales ținute de vis pentru evenimentul respectiv, iar rochia pe care Ela a purtat-o a fost într-adevăr spectaculoasă. Cei doi au decis să viziteze pe Sebaidin pentru a beneficia de talentul său în aranjarea rochiei și în îmbunătățirea aspectului lor. Fostul concurent de la „Mireasa” a reușit să transforme apariția celor doi într-un mod spectaculos, iar rezultatul transformării a fost împărtășit cu toată lumea.

Fanii lor au transmis felicitări și mesaje de susținere pentru Sebaidin, apreciind efortul și talentul său în îmbunătățirea aspectului celor doi.

„Casă de piatră mirilor”, au scris cei do în dreptul imaginii pe care au publicat-o pe Instagram. Pentru că activitatea lor pe contul de Instagram a devenit mai intensă în ultima perioadă, fosta concurentă a sezonului 4 Mireasa s-a hotărât să își uimească susținătorii cu o nouă fotografie, una de la nuntă, cu care au surprins pe toată lumea.

Ce spun Ela și Petrică despre nunta religioasă
Pentru că au făcut cununia civilă în Marea Finală a sezonului 4 Mireasa, susținătorii așteaptă cu nerăbdare ca Ela și Petrică să organizeze nunta religioasă.

„Sincer, am fost și ne-am interesat de local, dar pentru anul acesta cum ne doream noi mai repede, nu am găsit nimic disponibil. (…) Acum avem de ales mai multe date, dar încă ne gândim pe care să o alegem pentru anul viitor.”, a povestit Ela în urmă cu ceva timp.

„Cred că era și totul prea rapid pentru a organiza evenimentul. Sperăm ca anul viitor. Vrem să nu fie nici iulie, nici august. Am evenimente în perioada respectivă și nu vreau să fiu obosit la nunta mea. Ori mai devreme, ori mai târziu. (…) Ne-am gândit să facem în cursul săptămânii, pentru că la noi se fac nunți și marțea, și joia”, a completat-o Petrică.

 

Vezi si alte articole...