luni, iulie 15, 2024

De ieri, 8 iulie, Societate de Transport București are avizier virtual

Din OrasDe ieri, 8 iulie, Societate de Transport București are avizier virtual

Societatea de Transport București (STB) a anunțat ieri că le pune la dispoziție călătorilor o nouă secțiune specială pentru a-și exprima nemulțumirile și a propune idei pentru îmbunătățirea experienței lor: Secțiunea „Petiții”. Compania a publicat și un ghid de utilizare pentru această nouă facilitate.

În timpul călătoriilor zilnice cu transportul public, deseori întâlnim probleme care pot afecta plăcerea călătoriei. Pentru a facilita comunicarea între STB și locuitorii orașului, a fost creată secțiunea „Petiții”. Aceasta poate fi accesată pe site-ul oficial al Societății de Transport București (link AICI) începând cu data de 8 iulie 2024.

STB încurajează bucureștenii să utilizeze această nouă secțiune pentru a transmite feedback și sugestii, contribuind astfel la îmbunătățirea serviciilor de transport public în capitală.

„Din iulie, comunici mai ușor cu STB. O poți face chiar din acest moment, de oriunde te-ai afla. Intră pe www.stb.ro, secțiunea ”Petiții”, completează formularul și scrie-ne! 🚨Fii pe fază pentru actualizări și noutăți!”

 

STB a lansat un tutorial pentru cei mai puțin familiarizați cu tehnologia, explicând cum pot accesa și utiliza noua secțiune a site-ului. Puteți viziona videoclipul aici.

Începând cu weekendul trecut, tramvaiele noi Imperio, fabricate de Astra Arad, au început să circule pe traseul liniei 7 din București. Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, a făcut anunțul oficial.

Linia de tramvai 7 operează între terminalele „Piața Unirii” și „C.F.R. Progresul”, conectând astfel centrul orașului cu Cartierul Progresul. Traseul include 18 stații: Piața Unirii, 11 Iunie, Gramont, Parcul Carol I, Autogara Filaret, Șoseaua Viilor, Ștefan Hepites, Piața Eroii Revoluției, Șura Mare, Muzeul Bacovia, Piața Progresul, Toporași, Drumul Găzarului, Cimitirul Evreiesc, Luica, Anghel Nuțu, Cap. Răducanu Cristea, C.F.R. Progresul.

Tramvaiele au fost direcționate pe această linie din cauza lucrărilor de modernizare în desfășurare pe alte linii ale orașului, conform contractelor de finanțare stabilite.

Vezi si alte articole...