sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

De luni, 4 martie, serviciul de relații cu publicul din cadrul Serviciului Comercial și Recuperări Creanțe al Direcției Generale de Salubritate Sector 3, se mută

Din OrasDe luni, 4 martie, serviciul de relații cu publicul din cadrul Serviciului Comercial și Recuperări Creanțe al Direcției Generale de Salubritate Sector 3, se mută

Administrația locală a anunțat că, începând de luni, 4 martie, serviciul de relații cu publicul din cadrul Serviciului Comercial și Recuperări Creanțe al Direcției Generale de Salubritate Sector 3 își va muta sediul. Astfel, începând de luni, 4 martie 2024, acest serviciu își va desfășura activitatea la Primăria Sectorului 3, situată pe Calea Dudești, nr. 191.

„Începând cu LUNI, 4 MARTIE 2024, serviciul de relații cu publicul din cadrul Serviciului Comercial și Recuperări Creanțe al Direcției Generale de Salubritate Sector 3 își mută sediul!”, transmite PS3 într-o postare pe Facebook.

Programul de lucru va fi următorul: Luni până Miercuri: între orele 08:30 și 16:30; Joi: între orele 08:30 și 18:30; Vineri: între orele 08:30 și 14:30.

Începând de luni, locuitorii din Sectorul 3 ai Bucureștiului care doresc să încheie contracte de salubrizare sau să obțină alte documente relevante, precum și informații despre acestea, sunt așteptați la sediul Primăriei Sectorului 3, situat pe Calea Dudești, nr. 191.

De menționat: Serviciul de relații cu publicul din sediul de pe Bd. Nicolae Grigorescu, intersecție cu Splaiul Unirii, Sector 3, va funcționa conform programului obișnuit (între orele 08:00 și 16:00) doar până vineri, 8 martie 2024.

„IMPORTANT. Relația cu serviciul comercial se poate desfășura și online. Este și varianta pe care vă încurajăm să o folosiți! Iar pentru a facilita interacțiunea, colegii noștri pun la dispoziția cetățenilor chiar și semnături electronice gratuite”, precizează PS3.

Locuitorii din Sectorul 3 al Bucureștiului care doresc să obțină mai multe detalii sau au întrebări pot să sune la numerele de telefon 0720.777.548 sau 0720.777.808 sau pot trimite un e-mail la adresa comercial@salubritate3.ro.

Vezi si alte articole...