luni, iulie 15, 2024

De Ziua Drapelului Național sunt impuse restricții de circulație în centrul Bucureștiului

Din OrasDe Ziua Drapelului Național sunt impuse restricții de circulație în centrul Bucureștiului

Cu ocazia Zilei Drapelului Național, sunt impuse restricții de circulație în centrul Bucureștiului până aproape de ora prânzului. De asemenea, STB a anunțat că linia 205 va fi deviată pentru a facilita buna desfășurare a evenimentului.

Începând de miercuri dimineață, 26 iunie, de la ora 06:00, ceremonia organizată pentru Ziua Drapelului Național afectează traficul în zona Piața Tricolorului.

Brigada Rutieră București a impus mai multe restricții de circulație în centrul Capitalei în următoarele intervale de timp: între orele 06:00 și 11:00, pe Strada Constantin Mille, între Calea Victoriei și Strada Ion Brezoianu; între orele 08:00 și 11:00, pe Strada Constantin Mille, între Strada Oteteleșanu și Calea Victoriei; între orele 09:00 și 11:00, pe Calea Victoriei și străzile adiacente, între Strada Ion Câmpineanu și Bulevardul Regina Elisabeta; între orele 09:00 și 11:00, pe banda I a Bulevardului Regina Elisabeta (între intersecția cu Calea Victoriei și intersecția cu Strada Ion Brezoianu, în direcția către Strada Ion Brezoianu).

De asemenea, șoferii sunt informați că în timpul intonării Imnului Național al României, traficul rutier va fi oprit complet pe Bulevardul Regina Elisabeta, între Piața Universității și Strada Ion Brezoianu, pentru o perioadă de 5 minute, între orele 10:00 și 10:45.

În plus, autoritățile au anunțat că în intervalul orar 06:00 – 11:00, pentru a asigura locuri de parcare pentru mașinile participanților la eveniment, parcarea de pe Bulevardul Regina Elisabeta și Strada Constantin Mille va fi eliberată.

„Cu ocazia ceremoniei militare prilejuite de Ziua Drapelului Național, miercuri, 26.06.2024, între orele 09:15 – 11:00, linia de autobuz 205 va funcționa pe un traseu modificat”, a declarat STB.

Prin urmare, călătorii cu STB trebuie să știe că autobuzele de pe linia 205 vor circula pe traseul obișnuit între capătul de linie „Străulești” și intersecția Calea Victoriei / Str. Demetru I. Dobrescu. Apoi, traseul se va modifica în direcția spre Piața Unirii, urmând ruta: Str. Demetru I. Dobrescu, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. I.C. Brătianu, Str. Halelor, Aleea III, Aleea II, „Piața Unirii 2”.

Circulația autobuzelor nu va fi modificată pe sensul opus.

„De asemenea, în momentul intonării imnului național al României, circulația rutieră va fi întreruptă timp de 5 minute (în intervalul orar 10:00 – 11:00) pe Bd. Regina Elisabeta, pe tronsonul cuprins între Piața Universității şi Str. Ion Brezoianu, iar vehiculele de transport public aflate în zona menționată vor staționa pe banda I de circulație”.

Pe Bulevardul Regina Elisabeta circulă următoarele linii de transport: 61, 66, 69, 70, 85, 90, 122 și 137.

Vezi si alte articole...