luni, iulie 15, 2024

Declarația emoționantă pe care Petrică i-a făcut Elei cu ocazia zilei ei de naștere. Ce i-a mărturisit public

MedicalDeclarația emoționantă pe care Petrică i-a făcut Elei cu ocazia zilei ei de naștere. Ce i-a mărturisit public

Ela de la Mireasa sezonul 4 a împlinit frumoasa vârstă de 26 de ani. Tânăra a fost felicitată public de către soțul ei, Petrică.

Mireasa sezonul 4. Declarația emoționantă pe care Petrică i-a făcut Elei cu ocazia zilei ei de naștere. Ce i-a mărturisit public

Petrică și Ela Nemeș formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Mireasa. Dincolo de faptul că sunt armonioși împreună, cei doi au dovedit că iubirea lor este sinceră și poate depăși orice.

În urmă cu ceva timp, Ela a pierdut o sarcină, dar asta i-a făcut doar mai puternici. La fel ca împotrivirea mamei lui Petrică, pe care ei au reușit să o convingă că sunt făcuți unul pentru altul. Nu au fost singurele momente dificile, căci problemele de sănătate au continuat pentru frumoasa fostă concurentă.

Dar, cel mai important e că Ela și Petrică sunt de nedespărțit. Ținându-se de mână le înfruntă pe toate și iubirea lor strălucește mai tare ca oricând.

Cu ocazia zilei ei de naștere, Petrică i-a făcut o declarație frumoasă în social media. I-a spus că este cea mai bună și mai specială femeie din lume și i-a mulțumit pentru toată dragostea primită.

”La Mulți Ani, iubirea mea! Ești cea mai bună și mai specială femeie din lume! Îți mulțumesc pentru toată dragostea pe care mi-o oferi zi de zi, pentru faptul că ai grijă de mine și îmi ești alături în toate momentele vieții! Împreună trecem prin toate și sper să-ți pot răsplăti pentru toate sacrificiile pe care le-ai făcut pentru mine! Te iubesc!”, a scris Petrică.

Cum a început povestea de dragoste dintre Ela și Petrică Nemeș
Inițial, Petrică și-a exprimat dorința de a o cunoaște pe Maria, însă aceasta nu a vrut să-i dea o șansă. La fel și Ela, care a părut interesată de Seba, însă nu s-a concretizat nimic.

După o lună jumătate de la începutul competiției, Petrică, care a călcat strâmb după ce i-a zis Elei că o place pe Raluca, a realizat că-și dorește ceva serios cu ea și a rămas alături de brunetă până ce aceasta i-a dat o șansă.

Cu toate că s-au înțeles foarte bine, doamna Ioana le-a pus probleme serioase. Mama lui Petrică nu a ezitat să-și arate dezamăgirea față de alegerea fiului.

Aceasta nu a acceptat ideea că fiul său nu a ales o tânără blondă, din zona Maramureșului nici măcar în ziua cununiei. Însă iubirea dintre Ela și Petrică a fost mai puternică decât împotrivirea mamei.

 

Vezi si alte articole...