joi, mai 23, 2024

Deea Maxer și-a luat prin surprindere fanii cu ultimul mesaj postat. „Tentații dure și mincinoase”

MedicalDeea Maxer și-a luat prin surprindere fanii cu ultimul mesaj postat. „Tentații dure și mincinoase”

Deea Maxer, celebra artistă și fostă soție a lui Dinu Maxer, a renunțat la discreție și se bucură cu toată inima de noua sa relație. Cu toată lumea așteptând cu nerăbdare să descopere cine este norocosul care a cucerit inima Deei, aceasta nu a ezitat să îl prezinte publicului său, chiar și pe cei mici din viața ei. Iată că în cele din urmă, lucrurile par să se fi așezat așa cum Deea Maxer a dorit.

Deea Maxer și-a găsit repede un nou iubit!

Deși au trecut câteva săptămâni de când a făcut anunțul că s-a despărțit de Dinu Maxer, Deea Maxer și-a asumat în mod deschis relația cu noul ei iubit. După o perioadă de discreție, în care a ținut fanii în suspans, Deea nu mai poate să se abțină și postează tot mai multe imagini cu partenerul său pe rețelele de socializare.

Artista, extrem de îndrăgostită, a declarat că se simte în al nouălea cer al iubirii și trăiește în prezent cele mai frumoase clipe alături de partenerul ei. Fericirea și bucuria se reflectă în fiecare fotografie și fiecare postare pe care le împărtășește cu fanii săi, dovedind cât de bine se simt împreună.

După săptămâni de zvonuri și indicii subtile, Deea Maxer a făcut publică și o filmare în care apare alături de noul ei iubit. Cei doi au petrecut o seară romantică în oraș, iar Deea s-a asigurat să filmeze acele momente de dragoste, acompaniate de o melodie romantică ce a creat atmosfera perfectă.

Mesajul Deei Maxer

„Te simt în mine, undeva/ Numai iubirea ta imensă, doar ea mă poate ajuta/ Tentații dure și mincinoase/ Mă îndeamnă iadul să-l aleg/ Iar bunătatea îmi face semne/ De lângă ea să nu mai plec/

Numai iubirea, doar iubirea/ Îți dă speranță să trăiești/ Numai iubind și din iubire/ Poți altora să dăruiești/ Numai iubirea este viață/ Te cheamă într-un surd ecou/ Ajută-mă, te rog, să-mi dai puterea de a mai iubi din nou”, au fost versurile care se auzeau în momentul filmat de Deea.

Se pare că Deea Maxer a găsit în sfârșit fericirea alături de noul ei iubit, iar fanii nu pot decât să îi transmită cele mai sincere urări de bine. Rămâne de văzut cum va evolua această relație și ce surprize ne mai pregătește cuplul îndrăgostit în viitorul apropiat. Noi vom fi aici pentru a vă ține la curent cu cele mai proaspete detalii din viața lor pasională!

Vezi si alte articole...